Розглянуто Юра Дмитришин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лучано

Козак
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
50
Реакції
13
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Юра Дмитришин
  2. Особистий нікнейм: Локі Лучано
  3. Суть скарги: Шановні адміністратори, вітаю Вас. Вас турбує Локі Лучано, якого ви так палко обожнюєте на сервері і баните кожні 3 секунди. Забанив мене даний адміністратор на 2 дні, знову ж таки за образу адміністрації, АЛЕ її не було, як і не було у випадку з шановним Владиславом Омельчуком, так як я пояснив Юрі Дмитришину, що паралельно йщла розмова в діскорді, і будь які слова, які були в моїй з його розмовою, були адресовані не йому, та і образи ніякої не було апріорі. Ще раз хочу попросити ШАНОВНИХ АДМІНІСТРАТОРІВ, я розумію, що у Вас мабуть є якесь негласне правило банити Локі Лучано швидко і без попередження, але не треба. Банячи всіх підряд, в тому числі і мене, за "пустяки" ви тільки відбиваєте бажання грати, рекламувати і рекомендувати Ваш сервер іншим людям. Я надіюсь на Ваше розуміння і прошу розблокувати мене. Зі своєї сторони обіцяю, що більше нічого поганого з моєї сторони не буде, мабуть.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ось
  5. Дата походження: 11.05.2024 року

Ще раз дякую за увагу. Всіх ображених - прошу пробачення. Всім миру.

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
570
Реакції
489
Бали
98
Вітаю.
Переглянув докази від адміністратора.
Зміню покарання на блокування чату за нешанобливе ставлення до адміністрації.
Якщо наступного разу така ситуація повториться - отримаєте блокування ігрового акаунту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі