Розглянуто Юра Домантович DB/Багоюз/Образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
17
Реакції
5
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Юра Домантович (176507)
  2. Особистий нікнейм: Микитка Шевчук (67243)
  3. Суть скарги: Знаходячись на зміні я на патрульному авто поїхав до МОЗ з метою лікування хвороби, по дорозі до МОЗ мене почав переслідувати Юра Домантович після цього він перегородив мені дорогу а потім врізався в мій автомобіль(00:10 DB) я вирішив нічого не робити так як мені потрібне було лікування а також через фрапс у мене було мало ФПС і я б його не зміг догнати, я продовжив рух до МОЗ та зупинився біля лікарні, на фрапсі видно як вищевказений гравець розганяється та спеціально врізається в мій автомобіль через що я отримую шкоду(00:46 DB), після цього вищевказаний гравець тікає і через декілька секунд знову повертається, розганяється та знову дм/дб + зз (1:09 DB) через це в нього ламається автомобіль, я роблю декілкьа пострілів по автомобілю що б він не зміг продовжити рух та затримую його, по дорозі до ГУНПУД я зачитав йому його права та запитав чи йому все зрозуміло на що отримав образу в мою сторону (2:18 образи) доставивши його до ГУНПУД я починаю проводити процесуальні дії, в один момент під*їжає якийсь інший гравець на мопеді і Юра Домантович сідає на пасажирське сидіння мопеду та разом з водієм уїжає, він був в наручниках в цей момент і це рахується як багоюз(4:01 багоюз) я сідаю в патрульне авто і порушник спавниться в авто, я попереджаю його що це багоюз та кажу що закину його на форум але через декілька секунд багоюз повторився(4:31 багоюз Х2), я знову намагаюся пояснити йому які права він має і знову багоюз(4:56 багоюз Х3) після цього я знову сідаю в авто, він спавниться біля мене, я вихожу та біжу в ГУ що б він не міг і надалі багоюзити, але зайшовши до ГУ я побачив що порушника немає хоча він повинен був також зайти в будівлю, я вийшов на вулицю що б впевнитись що це не якийсь баг гри і побачив що його немає тобто він вийшов з гри(5:36 він повинен був зімною зайти в ГУ але він зник - вихід з гри під час РП-процесу) далі я побачив схожу людину на скутері та побіг за ним але то був уже не Юра Домантович(5:59 я подумав то він на скутері але то не він) - вдруг скажуть фрапс обрізаний.
  4. Докази (скріншот/відео): фрапс
  5. Дата порушення: 14.03.2024
    6. Додаткова інформацію: на моменті де він багоюзив чутно як я кажу що він дуже погана людина і це йому ніяк не допоможе, але це я сказав про себе і це записав фрапс( я не говорив це в войс-чат в грі). Я запитував у Адміністрації чи так можна і мені відповіли що якщо я не казав це у войс-чат в грі то це ніяк не карається.

Останнє редагування:

Микола Чорний

не ЗГА | Центральна Україна
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
424
Реакції
145
Бали
88
ВІтаю шановний гравець
Гравець - Юра Домантович (176507) отримає наступне покарання:
Warn по причині:
Багоюз, вихід з гри під час арешту, DM car
Мут у вигляді 60 хвилин, причина: Образи
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі