Відмовлено Юра Задвераняк// або якись інший Полковник// змільнили не за шо в трудові просто -

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юсуф Ломакін

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
141
Реакції
147
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника:Юра Задверняк// інший полковник
  2. Особистий нікнейм: Юсуф Узун
  3. Суть скарги: Шановна Адміністраці.У чора я ше не був у фракції але у мене був схвалений рапорт на перевод на звання Капітан але до того я зробив порушення а саме ФД,ПГ,ДМ кар коли я втікав від погоні на своєму ОТЗ але ще раз кажу я не був тоді у фракції після чого дані працівники мене вбили і написали скаргу ухід від РП але де там ухід від РП я не бачу (посилання на скаргу) після чого я уже на наступний день захожу до гри та бачу що я в ДКВС на 40 хвилин і звільниний зі фракції достаю трудову а там замісьть причини просто галока-, в скаргі не пишиться шо я отримав варн там п.Медвідь (він Адміністратор, Сл.НПУ) пише Гравець Юсуф Узун отримає покарання за такіто правили деморга 40 хвилин але там нічого не було про варн або ше шось, де причина на звільнення я не бачу, тоді при порушені я ще не був в НПУ, це не компетенто мене просто за ДМ звільнняти, Шановна Адміністрація прошу вернути мене на моє звання, З повагою Юсуф Узун,до Адміністрації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць

5. Дата походження:31.07.2025

Останнє редагування:

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:

Звільнені були Адміністратором по причині того, що у Вас пермаментне блокування в ДС каналі нашого серверу. Гравці, які перебувають в державних організаціях, зобов'язані перебувати в Діскорді.
Якщо Ви бажаєте повернутись у лави Державних організацій, Вам потрібно звернутися в данний розділ [тик] для оскарження блокування в ДС

З повагою, Головний Слідкуючий за Державними організаціями

Відмовлено!
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі