Відмовлено Юра Задверняк/Службова некомпетентність та не виконання своїх обов’язків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lord_666

Козак
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
27
Реакції
8
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника: Юра Задверняк
  2. Особистий нікнейм: Граф Чорний
  3. Суть скарги: Дивиться подавав скаргу на поліцію, а саме на дві особи Тімоха Завейло та Славес Кежуал було розглянуто скаргу на мою сторону. Рішення адміністрації було таке видати покарання таким особам як Тімоха Завейло та Славес Кежуал , а саме по одній догані та направлення на переатестацію. Доказ цієї скарги ви можете глянути за посилання https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/id-162464-id-142453-Багоюз-Не-відігрівання-РП-ситуацій-поліцейського-Не-знання-Закону-України-«Про-Національну-поліцію»-Не-знан-роз-патрулювання.199161/ . Дивиться по поводу Юри Задверняка, він зам керівника НПУ К ця особа переглядала скаргу на форумі але чомусь проігнорувала рішення адміністрації видача по одній догані та переатестація таким особам як Тімоха Завейло та Славес Кежуал. То виходить рішення адміністрація не стосується НПУ К та керівників, вони самі собі господаря. Напевно Задверняк напише у відповіді, що особи не були в мережі але з них не було в мережі та Славес Кежуал, а Тімоха Завейло перебував в мережі 11.08.2024 в 11:15:42. Доказ ви можете переглянути в 4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) там все більш детально, трішки прихований нік та ID знайомого але в цілому може розглядатись як доказ бо там є дата та час.
Прошу Вас видати згідно регламенту заслуговує на декілька доган або прибрати з посади, а можливо звільнити з НПУ К Юру Задверняка, а саме за службову некомпетентність та не виконання своїх обов’язків ( див. керівник повинен переглянути всю документацію зробити якісь певні висновки, загальному переглянути всю документацію НПУ К , але ж цього не було зроблено). Данна особа Юра Задверняк не відповідає посаді яку займає. Ну як така особа може займати високу посаду якщо їй байдуже документація держ. порталу.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження: 11.08.2024

Останнє редагування:

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Вітаю!

Переговоривши з слідкуючою адміністрацією, та роз'яснивши ситуацію їм, я не вважаю доцільним видавати працівнику Тімохі Зволейку догану. Так як, на відео немає грубого порушення з його боку. З ним було проведено серйозну бесіду та відправлено на переатестацію!

Славес Кежуал
, отримає догану як тільки буде у грі, та відправиться на переатестацію.

Останнє редагування:

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123
Вітаю! На зв'язку начальник головного управління національної поліції України у місті Києві. Заступник надав відповідь вище. Повністю згодний із рішенням мого заступника.

Ігор Козаков

Активний
Реєстрування
13 Вер 2022
Дописи
58
Реакції
45
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника: Юра Задверняк
  2. Особистий нікнейм: Граф Чорний
  3. Суть скарги: Дивиться подавав скаргу на поліцію, а саме на дві особи Тімоха Завейло та Славес Кежуал було розглянуто скаргу на мою сторону. Рішення адміністрації було таке видати покарання таким особам як Тімоха Завейло та Славес Кежуал , а саме по одній догані та направлення на переатестацію. Доказ цієї скарги ви можете глянути за посилання https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/id-162464-id-142453-Багоюз-Не-відігрівання-РП-ситуацій-поліцейського-Не-знання-Закону-України-«Про-Національну-поліцію»-Не-знан-роз-патрулювання.199161/ . Дивиться по поводу Юри Задверняка, він зам керівника НПУ К ця особа переглядала скаргу на форумі але чомусь проігнорувала рішення адміністрації видача по одній догані та переатестація таким особам як Тімоха Завейло та Славес Кежуал. То виходить рішення адміністрація не стосується НПУ К та керівників, вони самі собі господаря. Напевно Задверняк напише у відповіді, що особи не були в мережі але з них не було в мережі та Славес Кежуал, а Тімоха Завейло перебував в мережі 11.08.2024 в 11:15:42. Доказ ви можете переглянути в 4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) там все більш детально, трішки прихований нік та ID знайомого але в цілому може розглядатись як доказ бо там є дата та час.
Прошу Вас видати згідно регламенту заслуговує на декілька доган або прибрати з посади, а можливо звільнити з НПУ К Юру Задверняка, а саме за службову некомпетентність та не виконання своїх обов’язків ( див. керівник повинен переглянути всю документацію зробити якісь певні висновки, загальному переглянути всю документацію НПУ К , але ж цього не було зроблено). Данна особа Юра Задверняк не відповідає посаді яку займає. Ну як така особа може займати високу посаду якщо їй байдуже документація держ. порталу.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження: 11.08.2024
Нема чого свій о/с зливати подякуйте що за то хоч бан не дали

Lord_666

Козак
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
27
Реакції
8
Бали
6
По перше дивиться як ваші люди можуть займати такі високі звання а саме Тімоха Зволейко є лейтенантом поліції (6 ранг) елементарно не може відігравати рп роль поліцейського та у нього дуже погані знання, а саме Закон України "Про національну поліцію" бо він не розуміє за яким статтями поліція має зупинити ТЗ ( Стаття 15. Перевірка документів; Стаття 16. Зупинення ТЗ - це я вам навів що повинні знати;). А також не знання пункту патрулювання, а саме що повинен мати співробітники поліції: кайданки, боді камери, тайзер, зброю, мінімально 2 людини у патрулюванні. Тепер по говоримо про мою зупинку ваші люди чітко не могли сказати, що саме порушив я. Див. спочатку підійшов один але у нього нічого не вийшло, а потім інший теж саме чіткої відповіді я не отримав що ж саме я порушив просто ваші люди тупо захотіли на мені заробити підвищення але не вийшло. Хотів п. Ломакін ви як керівник НПУ К як гадаєте мати звання лейтенанта поліції і не розуміти відігровання рп поліції та незнання Закону України"Про національну поліцію" та терміну Патрулювання - це норм. По друге хотів теж саме сказати Сержанта поліції, а саме Славес Кажуал знань зовсім немає взалі нуль чим саме займається поліція.
Пане Ломакін ви як керівник НПУ К хотів запитати у вас в якому розмірі ви берете хабар за звання. Логічна подумати людини не відповідають тим званням які мають.

Lord_666

Козак
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
27
Реакції
8
Бали
6
Пане Ломакін дивиться ви наголосили, що ваш підлеглий Славес Кежуал отримав догану та був направлений на переатестацію то надайте доказ. Вас за язик ніхто не тягнув чи ви не відповідаєте за свої слова.

Останнє редагування:

Lord_666

Козак
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
27
Реакції
8
Бали
6
Дивись було рішення адміністрації надати догани та відправити на переатистацію Тімоха Зволейко та Славес Кежуал. Хто винен у цьому керівництво бо як можна давати високі звання таким людям яких розуміння немає що таке поліція, відігровання рп ситуації немає, знань теж немає. Хто в їх прийма іспит зам. керівника Юра Задверняк бо він не підготовив людей до патрулювання та не пояснив їх дії. Це вже має бути доган, а друга доганна бо він проігнорував рішення адміністрації. П. Ломакіна, що він каже нібито ми вирішили з адміністрацією одному видати умовне попередження та переатистація, а іншому догану та направлення на переатистацію. Дивиться у рішенні зазначені, що в обох догана та направлення на переатистацію знімок є який підтверджує рішення. Юра Задверняк ну не справляється людина з обов'язками навіщо її мучить та ще загрожують дві догани а можливо звільнення.
Також є провина Ломакіна, що не слідкує за підлеглими, а можливо хабарі за підвищення приймає. Ну якщо у підлеглих високі звання вони мають бути достойні своїм звані в поліції, а якщо тут повний нуль знань про що може йти мова.

Останнє редагування:

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Даю вам 12 годин на надання повних доказів, без замазаного ID на скріншотах. А також докази порушень по типу блат від керівництва.

Lord_666

Козак
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
27
Реакції
8
Бали
6
По перше умови адміністрації не було виконано це очевидно. По друге ну самі розумієте гравці не розумію елементарно, що таке поліція. Згідно яких законів вони мають працювати. Тепер з приводу керівництва як можна видавати високі звання таким людям це очевидно щось тут не так. Керівництво відмовилися виконувати ті умови які були розглянуті адміністрацією, що саме засвідчив п. Ломакін так само я теж відмовляюся виконувати умови адміністратора Максима Котигорошко.
Хай керівництво НПУ К надасть докази, що вони виконали умови. Я бачу, що з адміністратором Максимом Котигорошко каші не звариш бо напевно це людина має близькі стосунки з керівниками НПУ К бо доказів достатньо проти Юрія Задверняка та їх підлеглих. Нажаль буду вимушений звернутися до ГА, а можливо до вищого керівництва Ukraine GTA. Спочатку адміністрація поставила рішення надати догани та направити на переатистацію, але керівництво НПУ К відмовилися виконувати свої обов'язки. У мене все порушення було з сторони підлеглих та керівництва були то хай отримають свої покарання як справжні чоловіки. Якщо на проекті Ukraine GTA не діють певні правила, а лише правила на стороні знайомих, друзів, родичів а звичайний гравець тут ніхто. То я зроблю певні виводи, що не варто тратити свій час та донатити на проекті Ukraine GTA. Навіщо тратити свій час та донатити, якщо звичайний гравець тут ніхто.

Останнє редагування:

Ігор Козаков

Активний
Реєстрування
13 Вер 2022
Дописи
58
Реакції
45
Бали
21
По перше умови адміністрації не було виконано це очевидно. По друге ну самі розумієте гравці не розумію елементарно, що таке поліція. Згідно яких законів вони мають працювати. Тепер з приводу керівництва як можна видавати високі звання таким людям це очевидно щось тут не так. Керівництво відмовилися виконувати ті умови які були розглянуті адміністрацією, що саме засвідчив п. Ломакін так само я теж відмовляюся виконувати адміністратора Максима Котигорошко.
Хай керівництво НПУ К надасть докази, що вони виконали умови. Я бачу, що з адміністратором Максимом Котигорошко каші не звариш бо напевно це людина має близькі стосунки з керівниками НПУ К бо доказів достатньо проти Юрія Задверняка та їх підлеглих. Нажаль буду вимушений звернутися до ГА, а можливо до вищого керівництва Ukraine GTA. Спочатку адміністрація поставила рішення надати догани та направити на переатистацію, але керівництво НПУ К відмовилися виконувати свої обов'язки.
Вам сказали надати докази в чому питання?

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123
По перше умови адміністрації не було виконано це очевидно. По друге ну самі розумієте гравці не розумію елементарно, що таке поліція. Згідно яких законів вони мають працювати. Тепер з приводу керівництва як можна видавати високі звання таким людям це очевидно щось тут не так. Керівництво відмовилися виконувати ті умови які були розглянуті адміністрацією, що саме засвідчив п. Ломакін так само я теж відмовляюся виконувати умови адміністратора Максима Котигорошко.
Хай керівництво НПУ К надасть докази, що вони виконали умови. Я бачу, що з адміністратором Максимом Котигорошко каші не звариш бо напевно це людина має близькі стосунки з керівниками НПУ К бо доказів достатньо проти Юрія Задверняка та їх підлеглих. Нажаль буду вимушений звернутися до ГА, а можливо до вищого керівництва Ukraine GTA. Спочатку адміністрація поставила рішення надати догани та направити на переатистацію, але керівництво НПУ К відмовилися виконувати свої обов'язки. У мене все порушення було з сторони підлеглих та керівництва були то хай отримають свої покарання як справжні чоловіки. Якщо на проекті Ukraine GTA не діють певні правила, а лише правила на стороні знайомих, друзів, родичів а звичайний гравець тут ніхто. То я зроблю певні виводи, що не варто тратити свій час та донатити на проекті Ukraine GTA. Навіщо тратити свій час та донатити, якщо звичайний гравець тут ніхто.
На зв'язку знову лідер НПУ К. Особисто Вам, докази я надавати не забов'язаний. Мій заступник надасть докази лише на вимогу адміністрації. Вас попросили надати докази без заблюреного ID, на що ви так і не надали відповідь. Скарги від 3-ого лиця розгляду не підлягають, це по-перше, по-друге за обман адміністрації передбачається покарання. По - третє, заступник узгодив зменшення покарання із слідкуючим. Проблеми не бачу.

Останнє редагування:

Ігор Козаков

Активний
Реєстрування
13 Вер 2022
Дописи
58
Реакції
45
Бали
21
На зв'язку знову лідер НПУ К. Особисто Вам, докази я надавати не забов'язаний. Мій заступник надасть докази лише на вимогу адміністрації. Вас попросили надати докази без заблюреного ID, на що ви так і не надали відповідь. Скарги від 3-ого лиця розгляду не підлягають, це по-перше, по-друге за обман адміністрації передбачається покарання. По - третє, заступник узгодив зменшення покарання із слідуючим. Проблеми не бачу.
Слідкуючим*

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Гравець, виходячи з ситуації, ми вичислили з якого акаунту був зроблений скріншот.
У зв'язку з тим, що акаунт Дмитро Джокер та Граф Чорний зареєстровані з одного серійного пристрою, та остані дії відбувались з одного IP адресу. Очікувано, що Дмитро Джокер 3 ранг НПУ К, мав доступ до чату, але стверджував, що аккаунт не його, тому мій вердикт такий:
Граф Чорний(175589) - буде заблоковано на 14днів за Обман адміністрації
Дмитро Джокер(146701) - аналогічно блокування на 14 днів за Обман адміністрації.
Також я не побачив порушень з боку адміністраторів, так як переговоривши з ними, мені та вам надали відповідь Заступник НПУ К Юра Задверняк. Також, при подачі скарг певного типу, потрібно прикладати дійсні докази порушень від гравців, без замазаних скріншотів.

Відмовлено.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі