Відмовлено Юра Отоманов // посадив без повной ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
29
Реакції
18
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Юра Отоманов
  2. Особистий нікнейм: Аказочка Сато
  3. Суть скарги: людина почала стреляти та ми пошли давати отпор та людина позвала админа щоб обмануть администратора
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 11.02.2024

Останнє редагування:

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю, Шановний гравець
Щодо повної ситуації з вами згоден, на вас була скарга в репорт я на неї відповів, але людина скоїла Дм Кар, а саме поламала вашу авто, Ви ж у відповідь витягнули його з авто та убили гравця в зеленій зоні, як на мене можна було обійтись Дм кар у відповідь раз на то пішло
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
29
Реакції
18
Бали
11
Вітаю, Шановний гравець
Щодо повної ситуації з вами згоден, на вас була скарга в репорт я на неї відповів, але людина скоїла Дм Кар, а саме поламала вашу авто, Ви ж у відповідь витягнули його з авто та убили гравця в зеленій зоні, як на мене можна було обійтись Дм кар у відповідь раз на то пішло
А що робити на вашу думку просто стояти и ждать пока він обстреляє транспорт і гравця?

Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
12
Реакції
17
Бали
3
Вітаю, Шановний гравець
ну во 1 вопрос если будуть стриляти по ваший машине и есть шанс что попадут в вас ви будете стоять и яб хотел попросить компенсацию в рази того если ришат что я там посути нечего не сделал чел с провоцировал первий

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
На жаль адміністратор не бачив повної ситуації, тому було винесений такий вердикт
Гравець звертався в репорт з іншого приводу, тому від нього обман відсутній

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі