Рікардо Ріверс
Шановний гравець
- Реєстрування
- 27 Лип 2023
- Дописи
- 49
- Реакції
- 37
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Юра Стрийський
- Особистий нікнейм: Рікардо Ріверс
- Суть скарги: Доброго дня! Надіюсь у Вас ще день бо у мене вже ніч) А також Доброго дня Гордому адміністратору Юра Стрийський! Підійдемо ближче до справи у мене досвід ігри в РП проекти з 2017го року а тоб-то 7 років, я грав на багатьох проектах но таке бачу вперше
Шановний Юра Стрийський Видає мут гравцеві за те що гравець обговорював дію адміністратора що є нормальним) Після чого я пишу "Юра Стрийський давай я підїду до Стрия і ми обговоримо дії адміністратора в житті" на що він мені відповідає "Погроза?" я пишу "Не погроза а пропозиція" за що получаю мут на 100 хвилин за "нешанобливе ставлення до адміністрації" Мені далеко не 15 років і я прекрасно розумію що тут ніякого "нешанобливого ставлення" немає тим паче в кінці я написав ")" тоб-то посмішка я незнаю що тут Вельми-шановний Юра Стрийський побачив нешанобливого в його сторону) Получається я дожився до того що вже не можу просто запропонувати людині зустрітись в життю ? Як на мою думку а також думку більшості гравців які зі мною в даній сфері не перший рік це виглядає абсурдно. Тут засновані правила що адмін святий а у звичайного гравця навіть морального права немає написати якусь шутку/пропозицію тому-що у нас на сервері Адміністратори Боги а гравці звичайні раби Божі у яких немає ніякого права) Я знаю що мою скаргу відхилять так і бути) але зато я введу в курс людей яке тут ставлення адміністратора до гравців) Вельми-шановний Юра Стрийський якщо я Вас якось образив будь-ласка вибачте свого раба божого Рікарда Ріверса і помилуйте, Я не хотів зачіпати якось Ваше моральне право. Всього вам доброго!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 24.05.2024