Відмовлено Юра Стрийський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
31
Реакції
6
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Юра Стрийський
  2. Особистий нікнейм: Іван Остапенко
  3. Суть скарги: Подав дві скарги:
    1. Порушення правил РП: користувач не надав документи і постійно від'їжджав (і це було не раз а разів 10).
    2. Порушення правил щодо використання зброї: користувач дістав автомат біля ВЧ (це заборонено і я можу відкрити вогонь). Відповідно до правил, я відкрив вогонь, проте інший користувач та його друг також стріляв у мене. Адміністратор не покарав порушників по моїй жалобі, але натомість покарав мене, хоча мої дії відповідали правилам.
  4. Докази (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ення-вимог-працівника-ЗСУ.181511/#post-773522 https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...орення-порушення-вимог-працівника-ЗСУ.181511/

Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
31
Реакції
6
Бали
8
також хочу добавити що 1. була рп ситуація я просив в нього документи він їх не дав а я свої дав 2. я йому робив попередження не раз і інші робили 3. в статуту чітко сказано "Дозволено стриляти якщо гравець дістав зброю"

Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
31
Реакції
6
Бали
8
також хочу добавити 5.3 Будь-який громадянин міста, незалежно від його чину чи соціального статусу, перебуваючи на території АКПП частини, або проїжджаючи через АКПП, на першу вимогу службовця - повинен пред'явити військове посвідчення.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,031
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

1. Гравець перебував у жовтій зоні, а не у синій.
2. Гравець зі зброєю не ніс небезпеки, також ви були один на АККП, що вже є порушенням.
3. Гравець має повне право не давати документи, а ви маєте право його затримати за непідкорення.
4. Якби гравець націлився або відкрив вогонь ви можете відкривати вогонь на ураження, якщо гравець тримає в руках - це може бути місклік і це не вважається зброєю.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі