Відмовлено Юра Шевченко [Bad Cop]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юра Шевченко-

Гравець
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
87
Реакції
19
Бали
53
[ Дитинство ]
Народився Юра Шевченко у селі Михайлівка.
Батько Юри був - Олександр Шевченко, а мати - Юлія Вербовицька.
Юра Шевченко навчався у школі №4 - у м.Дніпро, вчителька з Математики , Англійської та Української мови були строгі тому Юра Шевченко завжди коли приходив до дому читав Кримінальний кодекс України щоб зміг захистити себе.
В 7 років ( 2 клас ) Юру вітдав батько на Боротьбу, де він якраз накачався.
Коли Юрі виповнилось 8 років він пішов у Технологічний багатопрофільний ліцей з загальноосвітніми класами м. Київ імені Артема Мазура.
Навчання Юра не дуже добре вдавалося , в 11 років він розпочав займатися футболом йому це вдавалося набагато краще чим навчання у школі . У віці 14 років він уже грав за команду свого міста на між обласних змаганнях але він не планував у майбутньому пов'язати своє життя саме з цим видом спорту. Він зростав в оточенні військово зобов'язаних лиць та жив не далко від Головного Управління Поліції у Києвській області де працював його хресний та дідусь. У віці 15 років він пережив доволі важке ДТП яке у ході розслідування виявелось що то було замах ворожи спец служб на батька Олександра . Доволі довго Юра відходив від цієї страшної для нього та усієї його сімї події . Оклемавшись від тяжких наслідків ДТП він вирішив пов'язати своє життя з Нац. Поліцією України.

Після закінчення Технологічний багатопрофільний ліцей з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура Юра Шевченко попав на відбір у підрозділ Національної Академії Внутрішніх Справ.
Відбір тривав всього тиждень та Юра Шевченко був прийнятий до лав Поліції Дніпра.
1715110961834.png

[ Служба ]

Юра Шевченко почав службу з стояння на АКПП , КПП та інших постах, та коли Юра Шевченко став Молодшим Лейтенантом то став дуже поважною людиною.
Служба Юрі вдавалась дуже простою до зістрічі з самим лідером клану "IMMORTAL".
Коли Юра вертався до дому ( до с.Михайлівка ) то його протаранив з боку чорний бус та змусив зупинитись...
Спочатку просто підійшов хлопець в чорному одягу та чорній масці та зав'язалась розмова :
[Невідомий хлопець] - Давай по хорошому виходь з машини та сідай до нас, та без різких рухів!
[Я] - Ти хоть знаєш хто я?
[Невідомий хлопець] - Я то знаю , а хто я такий - ти і думкине маєш. Такщо давай у бус тай годі цих балачок!
[Я] - Ні! Я не збираюсь сідати до незнайомої людини ще й у чорний бус без номерів.
[Невідомий хлопець] - Ну як знаєш
Коли він відійшов до бусу та взяв зброю (M4) то моя думка різько помінялась...
[Невідомий хлопець] - Так сідаєш чи мені самому тебе насильно випхати у бус?!
[Я] - Давай я сам...
Коли я сів у бус вони зразу ж закрили двері та ми вирушили у сторону Залізниці. Коли ми приїхали то мене повели у середину самої УЗ.
[Невідомий хлопець] - Добрий вечір, нам 3 білети на напрямок до міста Тернопіль.
[Працівник УЗ] - Добре, пару секунд.
Після цих слів я показав працівнику УЗ жестами "допоможіть". Працівник УЗ попрямував у сторону того хлопця.
[Невідомий хлопець] - Ну що там?! Готово чи ні?
[Працівник УЗ (2)] - Пане не могли б ви надставити свій паспорт?
[Невідомий хлопець] - З чого це я маю вам показувати свій паспорт?!
Після цього працівник УЗ дістав телефон та позвонив у екстрену службу - 102.
[Працівник УЗ (2)] - Доброго вечора, тут порушник у вітділку УЗ. Попрошу викликати спеціальний підрозділ
[Черговий] - Екіпаж Патрульної поліції вже виїхав!
Коли патрульні приїхали я зразу ж сказав що я Молодший лейтенант поліції
[Патрульний] - Добре, ідіть до нашої машини...
[Невідомий хлопець] - Опа... що без мусорів ніяк?
Патрульний відразу ж після цих слів закував його в кайданки...

[Кримінальна справа]

Коли я прийшов на черговий збір О/С то ми поїхали до ЗМІ (1+1), коли ми приїхали нам наказали оглянути кабінет Головного Вітділення ЗМІ...
Коли я оглядав то замітив пакетик в кріслі, я його дістав та побачив що це кокаїн.
1715170410347.png

Одразу після цього я окуратно поклав його у сумку, та вирішив піти до Полковника.
[Я] - Пане Полковник гляньте що я найшов!
[Полковник] - Хороша робота! Сідайте у транспорт.
Коли ми вже їхали назад - до ГУНП то Полковник викликав СБУ для детальнішого огляду.
У ГУНП Дніпро я вже побачив що приїхав сам Міністр Оборони, та Міністр Внутрішніх Справ, з СБУ там був тільки Майор та Полковник.
[Міністр Оборони] - Ну що там? Показуй!
[Я] - Зараз тільки витягну з сумки.
Я зразу ж відкрив сумку окуратно дістав кокаїн та поклав на стіл.
[Міністр Оборони] - Ого... та тут на років так 15! - промовив він після того як побачив пакетик
[Міністр Внутрішніх Справ] - Я з вами повністю згідний! Добре ми тоді поїхали а СБУ - везіть до суду Головного Вітділення ЗМІ

[Патрульні будні]

Патрулі після цих днів були дуже легкими, та до цієї ситуації :
[Черговий] - с.Михайлівка захоплення будинку №113!
[Я] - Виїхали!
На середині дороги я згадав що будинок №113 це будинок прямо біля моєї домівки!
Після цього я почав їхати ще швидше.

Юра Шевченко-

Гравець
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
87
Реакції
19
Бали
53
Коли я приїхав то ми не дуже довго думаючи зайшли у будинок з напарником з зарядженими тайзерами, коли ми зайшли то грабіжники були не озброєні.
Ми одразу ж розрядили тайзер та поклали до кобури і наказали їм без різких рухів вийти на вулицю.
Вже там ми їх посадили у транспорт та направились до вітділку щоб посадити їх.

[Нинішні дні]

Зараз Юра затримує набагато більше порушників, оформлює ДТП, та тепер він став Інструктором Національної Академії Внутрішніх Справ.
А коли їздить до дому то завжди має при собі пістолет, та користується ним тільки по назначенню та в екстрених випадках.

Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
387
Реакції
100
Бали
48
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний Гравець
Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків).
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі