Відмовлено Юра федчак//некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Вер 2025
Дописи
3
Реакції
14
Бали
6
Ваш нікнейм: Грабовський Андрій
2. Нікнейм порушника:юра федчак (нпу)
3. Суть скарги:Данний лідер чи обідився чи що але перейдемо до суті та початку ситуації
1. Я евакуював автівку юри федчака за порушення звісно ж докази йому представив а він після цього почав до мене по інакшому відноситись відправив мене в дніпро з словами "щоб я тебе не бачив подальше від мене"
2. Після цього я подався на ПП (я був на посаді майора заповнював звіті виконаної праці більше ніж в ПП)
Обзвон нажаль я завалив та він мені не сподобався іза того що 70% від слідкуючого було на логіку/адекватність (цитирувати тут не можу відкрити форум нажаль)
Та лиш 20% було лідера та вони мене давили просто з відповідями "5 секунд на роздум не більше","Ви тут?", "Відповідь буде"? Ну це вже ладно я висказав свою думку БЕЗ НЕНОРМАТИВНОЇ ЛЕКСИКИ про обзвон та сказав ще що я йду по звб в такому разі (срок я відстояв)

Також хочу зазначити що я був сказав ну я тоді піду на адвоката + передивлюсь фрапси де були порушення від напарників позаливаю скарши на що получаю відповідь що мене забанять по причині "Злив фракції" якщо буде скарга на когось з нпу

3. Я звертаюсь в тг до лідера щоб він мені виплатив гроші за звіти а тут виявляється що він мене заблокував всюди пишу замам щоб написали щоб він розблокав мене на що получаю відповідь:"Не можу. Я йому не наказ."
Пишу іншому заму в відповідь ігнор пишу марловському слідкуючому мвс цей тоже ігнорить ну добре думаю я пишу згс нехай розбереться в ситуації бо до мене дійшла ще інфа що лідер кинув в чат С.С повідомлення "Грабовського не приймати! Недовіра від лідера
By Юрій Федчак"
Думаю все круто тепер
4.
Пишемо згс про цю ситуацію в 22:00(9.12)
Получаю відповідь:
*Я почув сьогодні розберусь"(7:55 10.12)
В вечері (10.12) питаюсь що там

(11.12) "Сьогодні скажу"
(12.12) Пишу: "Зрозумів ну спішити не буду ви взагалі можете не розглядувати тому що по факту скарги немає"
13.12 відповіді немає пишу *Мені хотяб гроші за звіт нехай скине бо він заблокав мене"
-"+"
Вечером пишу "що там"
14.12 пишу "а скаргу розглянуть якщо кину?"
15.12 "Ну пробуй бо там туго йде справа"

(буде на скрінах якщо щось)

5. Кидаю заявку на відновлення в НПУ бо в трудовій пише що я з МАЙОРА звільнений по звб 14 днів не пройшло (в рапортах на відмовлення не пише що лідер може відмовити без причини)

((6. Надоїло весь цей ігнор вирішив писати скаргу ))

7.простої спів бесіди думаю тут не хватить але не мені вирішувати та хотілось би мого відновлення в НПУ для подальшої праці або переводу в ВРУ (я в нпу працював 3 місяці а тут іза нового генерала прийшлось звільнятись )

4. Доказ порушення (скриншот/відео):Тик
5. Дата порушення:9.12 (раніше не писав очікував відповіді від згс але вони його ігнорять по словам ЗГС)

6. ОЧІКУЮ РОЗГЛЯДУ ТІЛЬКИ ВІД ГС ДЕРЖ /ЗГС ДЕРЖ/ГА/ЗГА...

Олександр Чижевський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
192
Реакції
104
Бали
48
Вітаю, розглянувши вашу скаргу та переглянувши відео-докази виношу свій вердикт:

1. Виплата буде виплачена до кінця цієї доби!

2. Порушення з сторони Слідкуючих я не бачу так як слідкуючі хотіли вирішити з вами ситуацію, але ви просто без причин вийшли з войсу.

3. Порушення стосовно лідера не бачу, так як лідер мав право вас заблокувати так як ви уже не являлися співробітником НПУ, також стосовно відмовлення на повернення в НПУ, лідер мав право відмовити анкету без вказаної на то причини

|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі