Розглянуто Юрий Дмитришин: Не согласен с ответом на жалобу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Юрий Дмитришин
2. Особистий нікнейм: Кирилл Шевчук 75
3. Суть скарги:
Ответ на коментарий Юрия:
Я не согласен с моим увольнением, ведь я случайно повысил одного и того-же человека два раза, и признал свою ошибку, но меня сразу же уволили, и до этого мне ГС Держ угрожал увольнением без причины, за то что сделал не я и то что не нарушает никаких правил, жалобу я подаю несколько раз и каждый раз с разным контентом ведь я не согласен с ответом на жалобу
Так-же ваш администратор игнорировал оскорбления в мою сторону, и в сторону моей фракции. У вашего администратора личная неприязнь в мою сторону и я считаю что он думает что он выше всех, на него не раз жалобались, особенно о его отношению в сторону некоторых груп людей.
Я попрежнему не согласен с вашим ответом и действиями вашего ГС Держ, и если вы не в состоянии ответить на мою жалобу, тогда пускай на нее ответит ГА
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
5. Дата походження: 17.05.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Я не согласен с моим увольнением, ведь я случайно повысил одного и того-же человека два раза, и признал свою ошибку, но меня сразу же уволили
Вітаю, не лише через це вас було знято з посади, також по інформації з логів ви видали гравцю догану та одразу через декілька хвилин зняли її, також незрозумілі підвищення та пониження гравців в один момент, всі ці дії рахуються як блат, також іншою причиною яка спонукала прийняти рішення ЗГС та ГС держ щодо вашого звільнення, це неактив на посаді лідера, згідно логів :
06.05:в гру не заходив,неактив не брав
07.05:в гру не заходив,неактив не брав
08.05:в гру не заходив,неактив не брав
09.05: 15 хвилин,норми немає
10.05: в гру не заходив,неактив не брав
11.05:1 година(норми немає)
12.05:1 година(норми немає)

Зняття з посади було аргументовано та вся інформація щодо вашого зняття була передана ЗГА та ГА.

З приводу ігнорування образ у ваш бік в соціальних мережах , наразі згідно чинних правил : образи гравців у соціальних мережах не модеруються та покарання за це не видаються, оскільки згідно правил гравець може отримати покарання за дії поза грою виключно якщо він зливає конфіденційні дані іншого гравця (такі як фото, відео, тощо).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі