Відмовлено Юрій Іскра / Несправедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарас Мошук

Новий гравець
Реєстрування
27 Лют 2024
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Юрій Іскра
  2. Особистий нікнейм: Тарас Мошук
  3. Суть скарги: Несправедливе покарання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): покарання
  5. Дата походження: 11.03.2024
  6. Посилання на проблемну скаргу: посилання
    Адміністратор Юрій Іскра виніс несправедливий вердикт і бан на 3 дні використовуючи тільки матеріали гравця під ніком Валентин Янко. Сам Валентин Янко надав тільки відео після своєї провокації. Але перед цим неодноразово використовував образливі вислови у мою сторону. Нехай користувач Валентин Янко надасть повне відео, де є попередні події і чути його провокативні вислови і вислови його друзів і тоді прошу переглянути моє покарання!
    Прошу також звернути увагу, що на гравця під ніком Валентин Янко були неодноразові скарги за його вирази і кожний раз він писав розкаяття і обіцяв так більше не робити, але потім неодноразово далі так робив. Тому прошу врахувати звички даного гравця і справедливо поставитися до мого покарання, тому що це він своєю поведінкою спровокував мене сказати певні речі (в яких все одно немає особистої образи його родичів, а прохання говорити їм вирази, які він говорив мені).

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,135
Реакції
5,005
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання видано коректно.
Будьте уважніші до слів та не згадуйте батьків у розмові в подальшому.
Прохання до вас, якщо маєте відео фіксацію слів гравця до цього - подайте скаргу на форум.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі