Відмовлено Юрій Германюк|Bedgov

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Вер 2023
Дописи
59
Реакції
28
Бали
23
ПІБ:Юрій Германюк Іванович
Стать : Чоловіча
Колір шкіри: Смаглявий.
Вік: 24 років
Національність: Українець
Місце народження: Україна
Зовнішність:
Зріст: 190
Колір очей: Карі
Вага: 80кг
Статура: спортивна

Освіта вища
Сімейний стан: неодружений
Психологічний портрет: холоднокровний.

Біографія:

Дитинство
Юрій, народився в Дніпрі в сім'ї Злодіїв у законі. Батьки не мали часу піклуватися про Юру, хлопчик бачив безжалісність і холоднокровність батьків, тому, коли він виріс, він став таким же, як його батьки, безжальним і жорстоким. Йому часто доводилося бачити, як батьки дають хабарі співробітникам органів. Він не розумів, чому співробітники не карають таких, як його батьки, часто дивився мультики про поліцейських, і вони завжди карали злочинців, але в його житті все було навпаки. Коли маленкий Юрко пішов до школи, він відчував себе не в своїй тарілці, йому хотілося веселощів, які здавались для нього тортурами і вбивствами. У школі він не міг порозумітися ні те, що в класі, але й у всій школі, так як його боялися, хоча Юрій був розумний не по роках, однокласники боялися його і ніхто не розмовляв з ним. Не зважаючи на це, Він закінчив школу і здобув вищу освіту.

Юність
Юрій мріяв потрапити в Поліцію, і чекав, поки йому виповниться 18 щоб піти в армію. Він намагався порозумітися зі своїми однолітками, але в нього не ніяк не виходило, він був агресивний і дуже запальний, тому, мало з ким міг порозумітися, прямо як у школі, а з ким міг, те, це було ненадовго. Юрій намагався влаштуватися на роботу, він був прибиральником, автомеханіком, таксистом, але незабаром його запросили вступити до угруповання, але не сказали Майклу про те, чим там займаються, йому сказали лише те, що зарплати на тій роботі колосальні. Коли Юрій почув про гроші, він неодмінно погодився, бо їсти йому теж хотілося. Пізніше, він зрозумів, що чинить так само, як робили його батьки коли він був маленьким. Юрій задумався над цим, але незабаром, все забув, він був неймовірно багатий, гроші затуманили йому голову, і тому Юра зовсім перестав морочитися над дружбою з людьми, перестав спілкуватися з батьками і родичами і почав "Жити для себе".

Доросле життя

Коли йому було 18 років, у нього померли батьки.
І він зрозумів, що треба перестати думати тільки про себе, адже минуло вже багато років з того моменту, як Юрій став криміналом, йому перестала подобатися його робота, але незабаром Юрій згадав, як він мріяв потрапити до лав НПУ та допомагати бідним громадянам Юра вирішив піти в армію, отримати військовий квиток і вступити в НПУ, щоб карати злочинців. почалася його історія наново.

Теперішній час
Зараз Юра вже протягом довгих років працює в BCSD, підвищився до Полковника, все також заарештовує злочинців, виписує штрафи і захищає мирних громадян міста Дніпро. Юрко терпіти не може нахабних, невихованих людей, і тому він вирішив, що варто з цим щось робити. Юрій розумів, що, за законом, покарати хамів у нього не вийде, тому хлопець почав думати що з цим робити. Бо інакше до нього зовсім пропаде повага.

Ситуація №1 (може залишати/просити скидати собі зброю не кладучи в Зіп-пакет і брати хабарі до 500.000 $

Ситуація №1
Юрій Германюк витратив останні гроші на продукти та бензин, його зарплати не вистачало на комунальні оплати житла. Коли він їхав до себе на квартиру, проїжджаючи повз Мірор-Парку, він помітив хлопця, який грабував беззахисну дівчину, Юра негайно під'їхав до нього, вийшов з машини і направив на нього пістолет. Той одразу ж кинувся тікати, але Юрій мав неймовірну влучність, він вистрілив у коліно злочинця, підбіг до нього, заломив руки і заарештував його. Той виявився одним із старших мафії і спробував домовитися з поліцейським. Юрій завів його за кут, вимкнув Боді камеру і запитав: "Що ти пропонуєш?", На що чоловік відповів: "500к і я вільний, домовилися?". Юрія навів на нього пістолет, і сказав: ”Ти віддаєш мені всю свою зброю з грошима, які є у тебе при собі” Злочинець погодився і віддав все в руки співробітнику, Roman не довго думаючи, поклав усе в сумку, не кладучи в пакет. «Ви можете бути вільними»

Ситуація №2

Коли Юра їхав на парковку, здавав патрульну машину, він почув як кричить якийсь хлопець, його грубили, Юра встиг сховатися за авто, використовуючи його як щит, він почав відстрілюватися від 2-х злочинців, коли перестрілка закінчилася, він реанімував і заарештував спочатку першого, а потім другого. злочинця…

Оскільки це був кінець його робочого дня, Майкал не мав жодного бажання саджати їх у в'язницю. Юрій стояв і думав що з ними робити, як раптом один із них сказав: "Слухай, а давай домовимося?" Юрій відповів: "І скільки шоколаду ви готові мені дати?"

Злочинець 1: 500 плиток шоколаду

Юрій: Замало ...

Злочинець 2: І ми віддамо тобі всю нашу зброю

Тоді Юра погодився, відвів їх за кут і швидко поклав усе в сумку.

Юра: Доброї ночі.

Ситуація №2 (Є зв'язок із краймом)

Ситуація №1

Коли він туди під'їхав Юрій підійшов до поліцейських і сказав: "Доброго дня, я співробітник НПУ" приведіть до мене затриманих." Після чого, Германюк Юрій побачив Артема та старих друзів. Він сказав "Стискайте їх до мене в машину, я відвезу їх у допитну." Співробітники віддали компанію друзів Юри. Друзі були здивовані. Коли вони сіли в машину, Юрія, з єхидною посмішкою: "Ну че, злякалися?" Юрко відвіз їх у катакомби, зняв з них кайданки та відпустив. Друзі прокричали йому: " Юра , наші двері завжди відкриті для тебе!"

Ситуація №2

Рано вранці, у Юри була важлива зустріч, з одним з людей, що знаходяться у списку Forbs.

Приїхавши на зустріч в обсерваторію, Юрій побачив того чоловіка, однак він помітив, що на горі стоїть снайпер, який, мабуть, хотів пристрелити чоловіка Юрко негайно відреагував, дістав пістолет з кобури і вистрілив по снайперу. Після, з'ясувалося, що чоловік виявився головою найвпливовішої кримінальної організації, і сказав, Юрка, ви неймовірно влучний стрілець, і відмінна людина, дякую вам за порятунок. пізніше під'їхало 3 Гелендвагена і забрали чоловіка, наостанок, він сказав: "Якщо у тебе будуть проблеми, ти завжди можеш зателефонувати мені, і скажи своїм кривдникам, що твої проблеми, я сприйматиму, як свої власні."

Ситуація №3 (Видаляє всі звуко-записуючі предмети)

Ситуація №1

Все ж таки хтось був свідком того, як Юрій Германюк бере хабарі, які йому дав той чоловік.

Повертаючись до своєї машини, він помічає там хлопця з телефоном, що знімає все, що відбувається. Той чоловік каже Юрій , що покаже це відео начальству. Відразу Юрко на це реагує і кидається в погоню за хамом. Той же спецназівцю кричить: "Не наздоженеш, лягавий!". І вже за кілька секунд, Юрій прострілює коліно і йому, хлопець упав на дорогу, після чого Юрко вириває з рук телефон і розбиває його об землю, і від телефону залишилися лише уламки.

Ситуація №2

Під час чергового затримання Германюка Юрія потрапив максимально неприємний затриманий. Злочинець всіляко намагався морально натиснути на Юрія, раптово він проколовся, проте сказав "відкат"

Злочинець: Відкат не приймається.

Сказав злочинець

Злочинець: Ну все, на Body-камері все записано, я заллю на тебе в користь.

І так на протязі всього затримання. Тут уже Юрій не зміг словесно сказати затриманому, щоб він заспокоївся, він повернув його обличчям до себе, зірвав боді-камеру, розбив її і почав розтирати ногою об асфальт. Після чого злочинець всю дорогу їхав мовчки і був посаджений до в'язниці.

Ситуація №4 Може застосовувати принизливі дії, ображати та ставити на коліна затриманих.

Ситуація №1

Коли Роман упіймав того «Блогера», він був у люті, Юрій взяв його за шкірку почав сильно кричати і ображати чоловіка. Незабаром, під'їхали його друзі і направили на Юрія зброю, оскільки Юрко був неймовірно влучним, він легко знешкодив нападників, він прикував їх до ліхтарного стовпа і взяв «Блогера». Юрія потягнув його за собою, поставив перед його друзями і… Юрій насильно заламав «Блогера», розділив його і поставив на коліно перед його друзями. Зробив фото і поїхав далі, до себе додому.

Ситуація №2

Германюк Юрій не може терпіти 2 типи людей. 1 - люди, які думають, що вони боги і їм все можна, і 2 - Люди з 1-го пункту.

Так от, Юрій спокійно стояв біля магазину 24/7, раптово до нього підійшов молодик у білому костюмі, і почав розмовляти з Юрієм

Хлопець: ну че, привіт.

Юрій: Здрастуйте, я є зітр...

Хлопець: Та мені пофіг, я бачу, що ти мент.

Юрій: Попрошу не висловлюватися так, у мій бік.

Хлопець: Та я можу хоч так зробити, і ти мені нічого не зробиш

Хлопець харкнув Юрію в обличчя.

Юрвй був розлючений від такого нахабства від громадянина, на його очах було видно, що він був готовий вбити цю людину.

Юрій Германюк узяв його за шию, плюнув йому в обличчя, шпурнув
собі в ноги і сказав:

Ти че **** страх втратив?!

Після чого він відпустив його і насамкінець, облив каву на його білий костюм.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі