Відмовлено Юрій Джус // Махінації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Stasan_Kartochka

Козак
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
57
Реакції
21
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Юрій Джус, Ліка Райн
  2. Особистий нікнейм:Стас Добряк
  3. Суть скарги: Зовсім Недавно а саме 02.06.2024 був Сльот Тюнінг Центра та Дівчина під нікнеймом Ліка Райн зловила даний бізнес але скоріш за все зробила вона це з чітами так як відео фіксацію на ловлю вона не має взнавши це я заливаю на неї скаргу так як По правелам серверу в неї мали конфіскувати цей бізнес скарга ось

4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ліка-Райн-Підозна-на-чіти.174960/

5. Після чого Пан Максим адміністратор ставить її на розглят та передає інформацію ГА та ЗГА в цей же момент вона перкидує бізнес на Юрія Джуса за 10к грн я замічаю це і так як Га та Зга на той момент ще не виділи цего начинаю доносити цю інформацію до них так як розумію що щось не чисте в цей же момент пишу Юрійови Джусу та запитую що за махінації ви робити так як Юрій це не рижик і 200кк баланс це дуже багато на що получаю відповідь від него я взяв потримати на 2 неділі Про скаргу я не знав і тд і тп повна переписка буде тут В цей момент на допомогу пригодить ГА а саме Вікторія з якою ми начинаємо розбирати ситуацію пані Ліка получає бан до виясненя на 6к днів але Джуса ніхто не чіпає так як бізнес проплачений всього на 1 день після розмови ГА з Юрієм що там було я незнаю Юрій передає Вікторії бізнес а з Лікою ще не рішено так як є підозри на чіти при ловлі Суть в чому Юрій та Ліка спробували обійти систему та сохранити бізнес саме тим що увидівши скаргу Ліка скинула бізнес на Юрія а Юрій підержав махинацію взявши його прошу видати покараня обом так як махінації були не маленькі та Юрій покищо просто вийшов сухим із води мій діскорд щоби звязатися залишу тут на всякий случий invincible_king_2009 також заперечу що якби я не написав скаргу то вони би просто обоє вишли чистими із води
  6. Докази (скріншот/відео):
  7. Дата порушення: від 02.06.2024 до 04.06.2024 проходила ця махінацію

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!
Бізнес було вилучено. Коли він передавався Юрію Джусу, то гравецьне знав про скаргу та не має відношення до махінацій

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі