Розглянуто Юрій Золото | Міська Рада м.Харьків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Сер 2022
Дописи
74
Реакції
96
Бали
21
Вік
25
Адреса
м. Кривий Ріг
Ваш ігровий нік: Владислав Шемшур
Ігровий нік лідера: Юрій Золото
Суть скарги: Після
скарги на лідера мені прилітає в лс, від лідера, що я знятий.
Докази порушення:

1. 2.
- само увольнение.

Юрій2001

Козак
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
45
Реакції
6
Бали
11
Шановний Владислав Шемшур я вибачаюсь,але за 2 тижні вашої роботи у верховній раді м.Харків я не побачив результату роботи якої ви, обіцяли ви для держави звернути гори але по факту ви не зробили нічого я розумію вашу злість і тому прошу вибачення,але у нас в державі не вітається брехливість і нечесність дякую вам велике за співпрацю і надіюсь що в майбутньому ви ще з вами обов'язково попрацюємо,а щодо вашої скарги її розглянуть і все буде видно гарного вечора.

МЫ НЕ ДЛЯ РП ТУТ, МЫ БАБКИ ПРИШЛИ ФАРМИТЬ
†??????|????†

Реєстрування
27 Сер 2022
Дописи
74
Реакції
96
Бали
21
Вік
25
Адреса
м. Кривий Ріг
Шановний Владислав Шемшур я вибачаюсь,але за 2 тижні вашої роботи у верховній раді м.Харків я не побачив результату роботи якої ви, обіцяли ви для держави звернути гори але по факту ви не зробили нічого я розумію вашу злість і тому прошу вибачення,але у нас в державі не вітається брехливість і нечесність дякую вам велике за співпрацю і надіюсь що в майбутньому ви ще з вами обов'язково попрацюємо,а щодо вашої скарги її розглянуть і все буде видно гарного вечора.

МЫ НЕ ДЛЯ РП ТУТ, МЫ БАБКИ ПРИШЛИ ФАРМИТЬ
†??????|????†
я ничего не обещал, а не видели вы так как вас просто напросто небыло в игре почти весь срок❤️

Дмитро Кущовка

Східна Україна l Папа
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
599
Реакції
115
Бали
46
Буде піднято питання в компетенції лідера, бо маємо немало порушень.
Дякую за ваше звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі