Схвалено Юрій Коловський // Нрп коп + грубі порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Жов 2022
Дописи
61
Реакції
21
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Арсеній Маккалістер
2. Нікнейм порушника: Юрій Коловський
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: зайшов в віділок побачив шо працівник НПУ дістав базу кпк і знав я шо в мене розшук і зрозумів шо він хоче глянути чи в мене є розшук і затримати мене але докуметів і тд я не надавав незнаю як він пробив по базі шо це я тому що у мене є маска після чого він почав казати пане зупиніться зупиніться я поняв шо він хоче затримати вибіг на вулицю почав тулити його з м4 він вилетів тайзером + не прочитав міранду і просто посадив
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм код: 0:10 хотів затримати, 0:49 тайзер против мки , 1:20 розказує казки що пробив мене по базі, 1:36-2:30 посадив без адвоката і тд
6. Дата порушення: 11.12.25

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!
Після всебічного аналізу наданих матеріалів щодо поведінки гравця Юрій Коловський [ID 231793], адміністрацією встановлено декілька порушень правил сервера та внутрішніх норм НПУ.

✅ Скаргу схвалити!

🔻 Призначити покарання:

📌 Юрій Коловський [ID 231793]

➡️ Warn — за порушення пункту 2.40 NonRP Держ
➡️ Деморган 30 хвилин
— за порушення пункту 6.13 PG

Порушені пункти правил

🔸 6.13 — Powergaming (PG)

Встановлено, що відповідач діяв у спосіб, який суперечить базовому інстинкту самозбереження та логіці реального життя.
Дії, зафіксовані на доказі, відносяться до Powergaming, оскільки гравець:

• повністю ігнорував потенційну небезпеку;
  • приймав рішення, які не має приймати здоровий гравець у RP-ситуації;
  • поводився як “невразливий персонаж”, що порушує рівність та чесність RP-ігрового процесу.

Санкція за цей пункт — деморган 15–60 хвилин, тому 30 хвилин є обґрунтованим рішенням.

🔸 2.40 — NonRP Держ

Також було встановлено, що гравець не дотримувався канонів RP, допустивши серйозні порушення, що несумісні з поведінкою працівника державної структури.
Порушення включало:

• невиконання службових обов’язків у RP-форматі;
  • дії, що суперечать внутрішнім правилам НПУ;
  • повну відсутність рольової логіки у ситуації.

За даний пункт передбачене покарання у вигляді Warn, що й було призначено.

🚨 Порушення статуту НПУ

У зв’язку з порушенням службової дисципліни та пункту 3.29 Статуту НПУ (заборона порушувати правила Ukraine GTA), адміністрація зобов’язує:

▶️ Лідерський склад НПУ

звільнити Юрій Коловський [ID 231793] з лав фракції НПУ.

Такі дії відповідають дисциплінарним нормам та є необхідними для підтримання стандартів служби.

🔻 Додатково: покарання позивача

У процесі розгляду виявлено, що позивач Арсеній Маккалістер також допустив порушення правил сервера.

🔻 Призначити покарання:

📌 Арсеній Маккалістер

➡️ Деморган 15 хвилин — за порушення пункту 6.1 Free Damage

Порушення підтверджується діями, що полягали в нанесенні шкоди іншому гравцю без достатньої IC-підстави.
Санкція 15–30 хвилин, тому мінімальний термін призначено коректно та справедливо.

Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі