Арсеній Маккалістер
Козак
- Реєстрування
- 14 Жов 2022
- Дописи
- 61
- Реакції
- 21
- Бали
- 11
1. Ваш нікнейм: Арсеній Маккалістер
2. Нікнейм порушника: Юрій Коловський
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: зайшов в віділок побачив шо працівник НПУ дістав базу кпк і знав я шо в мене розшук і зрозумів шо він хоче глянути чи в мене є розшук і затримати мене але докуметів і тд я не надавав незнаю як він пробив по базі шо це я тому що у мене є маска після чого він почав казати пане зупиніться зупиніться я поняв шо він хоче затримати вибіг на вулицю почав тулити його з м4 він вилетів тайзером + не прочитав міранду і просто посадив
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм код: 0:10 хотів затримати, 0:49 тайзер против мки , 1:20 розказує казки що пробив мене по базі, 1:36-2:30 посадив без адвоката і тд
6. Дата порушення: 11.12.25
2. Нікнейм порушника: Юрій Коловський
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: зайшов в віділок побачив шо працівник НПУ дістав базу кпк і знав я шо в мене розшук і зрозумів шо він хоче глянути чи в мене є розшук і затримати мене але докуметів і тд я не надавав незнаю як він пробив по базі шо це я тому що у мене є маска після чого він почав казати пане зупиніться зупиніться я поняв шо він хоче затримати вибіг на вулицю почав тулити його з м4 він вилетів тайзером + не прочитав міранду і просто посадив
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 11.12.25