Розглянуто Юрій Коловський [ 231793 ] / DM + Non rp cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
120
Реакції
137
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Валерчік Залужний
2. Нікнейм порушника:Юрій Коловський [ 231793 ]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Я рухався автомобілем по мосту після виїзду з McDonald’s, де внаслідок дорожньо-транспортної пригоди сталося зіткнення з поліцейським автомобілем, у якому перебував співробітник НПУ Юрій Коловський [231793]. В результаті ДТП мій транспортний засіб був пошкоджений та не міг продовжувати рух.
Після зупинки я вийшов з автомобіля та направився у бік службового авто, де помітив, що працівник поліції перебував в одноосібному патрулі, що є порушенням РОЗДІЛУ 6 Статуту НПУ (Патрулювання міста), а саме: під час патрулювання повинно бути мінімум 2 співробітника поліції. Ознак того, що працівник підпадає під виключення (нічний час, відповідне звання або статус поліцейського *+), зафіксовано не було.

Надалі співробітник НПУ почав здійснювати наїзди службовим автомобілем у мій бік, тим самим завдаючи шкоди транспортним засобом, що підпадає під визначення DB (Drive By). Після цього жодної допомоги мені надано не було, що свідчить про халатне ставлення до службових обов’язків та NonRP-поведінку, яка порушує RP-атмосферу проєкту.
Таким чином, гравець порушив як внутрішній статут НПУ, так і правила сервера.

Порушені правила:
6.3 DB (Drive By) — нанесення шкоди гравцю або транспорту за допомогою транспортного засобу.
6.19 NonRP — нелогічні та нереалістичні дії, що порушують канони RolePlay.
– П. 25 Статуту НПУ — заборона халатного ставлення до службових обов’язків.
– Розділ 6 Статуту НПУ — порушення правил патрулювання.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): "Тиць"

6. Дата порушення: 25.12.2025

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,660
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, співробітник НПУ Юрій Коловський [ 231793 ] отримує такі покарання:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин.

Отримує попередження за порушення статуту, а саме:
29) Працівнику забороняється порушувати правила UKRAINE GTA
Стосовно патрулювання по одинці, працівник їхав до ГУНПУ.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі