Відмовлено "Юрій Оттоман" / "Не згодний з рішенням"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Бандаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
129
Реакції
88
Бали
33
        • Нікнейм адміністратора: Юрій Оттоман
        • Особистий нікнейм:Григорій Бандаренко
        • Суть скарги:

Я, Григорій Бандаренко, було подано рішення суду, відповідно до якого мене було оформлено волі адміністратора Юрієм Оттоманом. Суд постановив штраф у розмірі 250 тисяч, шість років ув'язнення та заборону займати посади протягом чотирьох місяців. Поважаю ваше рішення,однак я вважаю що це рішення є дуже суворим і несправедливим так як я вже отримав дисциплінарне стягнення від Адміністрації з приводу порушення до проведення суду , після чого я визнав свою провину з самого початку судового процесу. Прошу розглядати це рішення, після перебігу процесу, зокрема через важкі та упередженні запитання обвинувача, які мають ознаки неправомірності. Висловлюю прохання про відновлення мене у фракції з двома доганами, зважаючи на мою активну службу на посаді полковника. Мої зусилля та внесок у розвиток НПУ ім. є значущими, і я маю намір продовжувати працювати на благо фракції та організації в цілому.
        • Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "Тиць"
        • Дата походження:14.11.2024

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю
Повернення вас в фракцію неможливе в зв'язку з тим що вас було знято за вирішенням суду, за порушення Кримінального Кодексу, що є RP процесом в який ми не втручаємось. Ви можете постаратись повернути себе в фракцію подавши апеляційний суд, в вас на це є 10 днів
Також зазначу, що я не вплинув ніяк на вердикт суду та немаю ніякого відношення до кримінальної справи яка була складена на вас, ви як полковник НПУ повинні бути ознайомленим з ККУ та не потрапляти в такі випадки

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Адміністратор надав відповідь вище
Приємної гри на UKRAINE GTA.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі