Розглянуто Юрій Паливода,Вася Катрон,Вадім Фасоля // dm zz

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
768
Реакції
1,028
Бали
153
1. Нікнейм гравця: Юрій Паливода,Вася Катрон,Вадім Фасоля
2. Особистий нікнейм: Лайт Ягамі
3. Клан порушника: Devils
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Toxic
5. Суть скарги: дм зз в церкві
6. Особисті докази (скриншот/відео): тик

7. Дата порушення: 21.05

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
834
Реакції
614
Бали
213
Шановна адміністрація.
Я був присутній в церкві при цьому конфлікті.
Як Ви можете побачити на відеозаписі, клан DEVILS вирішив відіграти RP процес, а саме церемонію укладення шлюбу між двома нашими сокланівцями.

Лайт Ягамі почав втручатись та заважати. Коли ми його адекватно попросили швидко купити шоколадки, та відійти, він почав посилати нас "на три букви". Оскільки нас спровокували, я написав в репорт, щоб його забрали, але відповіді від адміністрації ми так і не отримали через пізню годину. Саме забавне те, що на моменті початку відеозапису, він "переобувся" і почав "адекватно себе вести". Тому запросіть будь-ласка в нього відеозапис на 3-4 хвилини раніше і отримаєте пояснення наших дій.

Буду вдячний за розуміння.

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
768
Реакції
1,028
Бали
153
Шановна адміністрація.
Я був присутній в церкві при цьому конфлікті.
Як Ви можете побачити на відеозаписі, клан DEVILS вирішив відіграти RP процес, а саме церемонію укладення шлюбу між двома нашими сокланівцями.

Лайт Ягамі почав втручатись та заважати. Коли ми його адекватно попросили швидко купити шоколадки, та відійти, він почав посилати нас "на три букви". Оскільки нас спровокували, я написав в репорт, щоб його забрали, але відповіді від адміністрації ми так і не отримали через пізню годину. Саме забавне те, що на моменті початку відеозапису, він "переобувся" і почав "адекватно себе вести". Тому запросіть будь-ласка в нього відеозапис на 3-4 хвилини раніше і отримаєте пояснення наших дій.

Буду вдячний за розуміння.
1684741039635.png
це весь фрапс, я не знімав раніше, і не провокував вас

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю, на розгляді, даю 8 годин сторонам конфлікту відправити додаткові фрапси якщо є .

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
768
Реакції
1,028
Бали
153
Від мого лиця фрапсу більше немає
Також хочу врахувати, що це багоюз, битися в церкві неможливо, вони брали зброю і одночасно забирали її і через це, проходили удари по мені

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Від вас також бачу провокації, але у іншої сторони конфлікту немає фрапсу раніше, тому гравці отримають покарання за багоюз , так як у церкві системна зелена зона.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі