Розглянуто Юрій Федчак // Неправильно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
51
Реакції
6
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Данчик Сігмович
2. Нікнейм адміністратора: Юрій Федчак
3. Суть скарги: Даний адміністратор неправильно видав покарання, мав видати на 14 днів, так як сума більша за 500к, і мала бути повна конфіскація майна, перед тим я попросив повернути мої гроші, забрані обманом, якщо в нього їх немає, то поверніть хоча б частину, яка в нього є, або видайте системно мені, бо після таких гравців, і халатного ставлення адміністраторів пропадає бажання грати, якщо можна, то я б хотів зв'язатись в діскорді і обговорити всю ситуацію, сума для мене не маленька і хочу повернути її, дякую.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 19.07.2026

Денис Нікіфоренко

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
529
Реакції
198
Бали
103
Вітаю
Покарання було видано вірно.
Згідно з пунктом 11.8 "RP/NonRP шахрайство", заборонено обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховувати подробиці або особливості ігрового майна. |
Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом.
Адміністратор видав покарання — 14 днів, що повністю відповідає правилами. Порушень під час видачі покарання не виявлено.
Найближчим часом компенсація буде вам передана.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі