Розглянуто Юрій Федчак некомпетентність справи на розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард0

Новий гравець
Реєстрування
22 Лип 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
5
1. Ваш нікнейм:Еді Боос
2. Нікнейм адміністратора: Юрій Федчак
3. Суть скарги: я рахую що даний адміністратор не компетентно розглянув скаргу на неофіційній орг а саме видав покараня мені за образу батьків а також я важаю що даний гравець не надав повний відкат всієї ситуації прошу щоб даний Адміністратор запросив повний фрапс у гравців. хочу звернути увагу даний Адміністратор не видав покараня за дм на мені а також викрали мене в стяжках та без масок і без рп тому прошу щоб даний Адміністратор перерозглянув скаргу. я важаю що даний Адміністратор не виконав свої обовязки над цією скаргою і хочу щоб даний Адміністратор отримав покараня за свою некомпетентність.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-656-оск-родных.425626/
5. Дата порушення:22.07.2026

Юрій Федчак

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
572
Реакції
155
Бали
103
Вік
19
Вітаю
Під час розгляду скарги мною було враховано всі наявні обставини ситуації. Було встановлено, що до моменту вбивства гравця, який перебував у стяжках, мало місце критичне порушення п. 5.15 Правил UKRAINE GTA — згадка рідних / родичів у негативному контексті.

Відповідно до п. 2.9 Правил неофіційних організацій, вбивство гравця, який перебуває у стяжках, не є порушенням за умови наявності вагомої IC-причини. З огляду на встановлені обставини, така IC-причина була наявна, тому підстав для видачі покарання за зазначеним пунктом не вбачалося.

Очікуйте розгляду скарги від ГА / КА.

Денис Нікіфоренко

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
534
Реакції
200
Бали
103
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Щодо отриманого вами покарання за згадку рідних — покарання було видано вірно, оскільки це є грубим порушенням правил сервера.
Стосовно інших порушень, які ви зазначили у скарзі, адміністратор прийняв рішення на підставі наявних доказів, про що з ним була проведена розмова та розбір.
Після детального розгляду доказів:
Гравець
1098 отримає покарання у вигляді варну за порушення правил неофіційних організацій, а саме:
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами;
3.3. Усі нападники мають бути в масках;
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв;
Гравець
10095 отримає покарання у вигляді варну за порушення правил неофіційних організацій, а саме:
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами;
3.3. Усі нападники мають бути в масках;
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв;
3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий".

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі