Розглянуто Юрій Федчак оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіба Ритмов

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Вер 2025
Дописи
35
Реакції
58
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Кіба Ритмов
2. Нікнейм адміністратора: Юрій Федчак
3. Суть скарги: Вважаю, що адміністратор видав покарання на користь співробітників СБУ, оскільки вони першими відкрили вогонь по нашому співкланівцю, і ми стали на захист її життя. Як ми, будучи в одному клані, могли не вступити в бій з тими, хто стріляє по нашій людині (з цивільного транспортного засобу)? Згідно з RP-логікою, ми не могли знати, що це співробітники СБУ, оскільки попередження в мегафон не було, вони пересувалися без державних номерних знаків та на особистому ТЗ.

Також адміністратор покарав нас за PG (Powergaming). Однак нас було в рази більше, ніж співробітників СБУ, і саме вони вступили в бій проти переважаючої кількості людей. Вважаю, що порушення правила PG було саме з боку співробітників, а не з нашого.

DM (Deathmatch) не було — у нас була вагома IC-причина: захист життя нашого співкланівця!

DB (DriveBy) також не було, оскільки я цілеспрямовано протаранив саме автомобіль, а хто знаходився за ним, я бачити не міг. Автомобіль був збитий для того, щоб співробітник СБУ не мав можливості за ним сховатися.

Прошу переглянути скаргу та винести справедливе рішення по суті та в рамках RP-процесу. (Прошу врахувати наступні фактори: співробітники СБУ були на особистому ТЗ, нас було кількісно більше, і ми захищали свого співкланівця).

З пунктом 5.8 згоден.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): [Посилання на скаргу], [Посилання на відео]
5. Дата порушення: 09.07.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Ознайомившись зі скаргою та переглянувши відеодокази, виношу наступний вердикт:
Покарання у вигляді PG анульовується, оскільки я не побачив даного порушення.
Поракання DB було видано вірно, оскільки у вас не було потреби на такій великій швидкості збивати авто на гравців.
Якщо брати у рамках РП процесу, то виникає запитання, як ви дізналися, що саме у цьому тонованому автобусі їде ваш клановець залишається загодкою, та як ви приїхали йому на допомогу так само. З гравцем проводили процесуальні дії та вимагали зупинку, гравець у автобусі це ігнорував та навіть таранив машину МВС. Переглянувши повний відео доказ, можу зазначити, що у вас не було потреби якось заважати проведенню процесуальних дій тощо, оскільки ваші персонажі до тої події не мали ніякої участі і тільки після того, як зазначено у відео, вашого втручання та допомоги гравцеві у автобусі працівників МВС відкрили по вам вогонь аби також зупинити.

Всі інші покарння з точки зору РП були видані вірно, окрім вище зазначеного PG, враховуючи всі порушення у відео, та нові які я описав вам вище, кількість хвилин деморгану становить вище ніж 180 хвилин, що відповідно дорівнює варну.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі