Розглянуто ЯВНАЯ некомпетентность / Віталій Петришин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мага Одесский

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Чер 2024
Дописи
83
Реакції
47
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Віталій Петришин
  2. Особистий нікнейм: Роман Якудза
  3. Суть скарги: После мелкого конфликта в зеленой зоне возле цр вместе с друзьями проехались до парковки возле цр (стадион) на эту же парковку приехал типочек с тосвы, чей клан является вражеским, пока я сидел в машине, еще раз просмотрел карту ЗЗ, после чего убили этого пацаненка. проходит минутка я (Роман Якудза) отлетаю за FD in GZ. Димас Баштанский отлетает за DM in GZ (Виталий Петришин), слетает оружие на руках, стоим на ДКВС. Я вызываю конкретно Виталия Петришина, после чего ответа от него даже нету, Прилетает Тимурка Бейтман, я пояснил за ситуацитию, - да да, добро, щас позову Виталю, по итогу было отправлено еще 3 репорта, чтоб пришел Виталий, и так же само без ответа.
    по итогу проходит 20 минут, мы просто без какого либо сообщения в общий чат выходим из ДКВС.
    Что мы имеем?
    1. Некомпетентность Администратора на высокой руководящей должности (КА) который должен подавать пример младшим админам, но про, что тут говорить, если КА не знает где ЗЗ а где не ЗЗ
    2. Мороз по отношению к репортам, вызывают КА, Виталя просто игнорит репорт, и говорит своим младшим админам сказать, якобы у него дела, якобы у него инет, и вообще у Виталика кошка рожает.
    3. Подитог - 20 минут тюрьмы за проосто так, бо Виталик КА. Что у Димы, что у меня слетает оружие (естественно всем обсолютно все ровно). Виталик просто даже боится говорить по поводу той или иной ситуации, так как Мороз со стороны Данного администратора который очень занят, проявляется уже очень давно, так как это далеко не первая ситуация, когда Виталий Петришин думает "если я КА, значит я прав"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Имгур
  5. Дата походження: 18.06.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю. у Адміністратора, якого згадується в скарзі - Віталія Петришина, дійсно стався технічний збій, а саме проблеми з інтернет-з’єднанням, через що він не зміг одразу відреагувати на ваші репорти в грі. Також дійсно сталося непорозуміння з визначенням зони, в результаті чого було винесено помилкове покарання. Як тільки адміністратору передали інформацію про ситуацію та її обставини, він оперативно її переглянув і прийняв рішення про ваше звільнення з деморгану. Весь процес зайняв орієнтовно 20 хвилин - затримка була виключно через технічні причини, що підтверджується як перевіркою цієї інформації мною, так і словами інших учасників команди адміністраторів, які були присутні в той момент.
Щодо втрати зброї - Віталій Петришин компенсує втрачене. Окремо зазначимо: звинувачення в упередженості чи зловживанні статусом КА не мають під собою доказової бази. На момент написання скарги жодних системних звернень щодо схожих ситуацій на адміністратора не надходило. Висловлювання зі скарги "він думає, що завжди правий" - це суб’єктивна думка, яка не може бути розглянута як факт без належних доказів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі