Відмовлено ЯК ЦЕ РОЗУМІТИ І ДЕ СПРАВЕДЛИВІСТЬ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маракас Вініцкий

Новий гравець
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Я отримав бан через те що мій друг коли я відійшов образив гравця і отримав бан на 15 днів. Я попросив вибачення але мені скоротили бан на (7) днів але в кінцевому випадку я чекаю від 17.08 до 28.08 23:30 ЩЕ РАЗ ПРОШУ ЗНЯТИ БАН

Я розумію що мій товариш поступив не коректно та порушив правила до іншого гравця за що прошу вибачення АЛЕ. Коли цей ***** просто так давить тебе ролс ройсом і стріляє по тобі автоматом бо йому так захотілось то він має право грати далі. А я працюю на глово і граю три дні то мені зменшили бан на 5 днів тому що мене забанили 17 а чекати потрібно без 30 хвилин до 29.08.
Я не сильно розумію де справедливість і розуміння. Взагалі на сервері дуже багато таких людей і за два дні гри це не перший випадок. А ви даєте бан людині яка грає 3 дні бан на 2 тижні а такі ******** як грали так і грають далі. Ще раз просю вибачення, розумію що з одної сторони є моя вина, але й і друг мій його обізвав не по приколу. Надіюсь на розуміння і зняття бану. Вибачаюсь ще раз

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253
Вітаю.

Виходячи з ваших слів ва порушили правило
2.4. "Передача акаунту" - Забороняється тимчасово передавати доступ до облікового запису третім особам (передача другу/рідним/колегам/незнайомцям). Карається той хто передав, та той хто прийняв акаунт. | Бан 31 - 6000 днів
і даний гравець порушив правило
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
саме тому я думаю що блокування на 5 дні це не суворе покарання за ваші порушення
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі