Розглянуто ЯРОСЛАВ СВИРИДОВ / Виключно для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
11
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Даня Турчинов
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Олегу Галицький!

Виникла ситуація, яку я детально описав у попередній скарзі. Дуже прошу вас ознайомитися з нею перед розглядом цього звернення: [ПОСИЛАННЯ].

Відповідь пана Свиридова мене, на жаль, не влаштовує. Не сприйміть це за неповагу, але я маю вагомі підстави (спираючись на наочні докази у минулому) не довіряти «перевірці логів» від пана Свиридова. Раніше на іншому сервері цей адміністратор уже розглядав скаргу і стверджував, що перевірив логи. Проте згодом з'ясувалося, що ніякої перевірки не було — він просто повірив гравцеві на слово, хоча той помилявся і був неправий. Нижче я наведу причини, чому вважаю, що історія повторюється і зараз.

Попри все, суть зовсім в іншому. Адміністратор стверджує, що покарання видано правильно, оскільки не всі 5 осіб мали зброю. Проте, якби він справді переглянув логування, то чітко побачив би, що у мене зброя була протягом усього часу перебування на ВЧ. Це вже доводить, що особисто з мого боку порушення пункту «2.4 Правил нападу на ВЧ» не було.

Я не розумію, чому маю відповідати за колектив, який щось порушив. На той час у клані я не був ні модератором, ні керівником, тож не повинен нести колективну відповідальність за дії інших гравців.

Адміністратор заявляє: «Іншого варіанту перевірити правдивість вашої правдивості немає». Хіба це я повинен доводити свою невинуватість? Ні, саме адміністратор зобов'язаний мати на руках повний обсяг зафіксованих доказів для видачі покарання.

Також пан Свиридов стверджує: «Оскільки, коли зранку держ. орг. намагалися заступити на роботу для виконання своїх обов'язків, у них це не виходило, оскільки патронів немає». Цим самим він прямо натякає, що я або мій клан причетні до цього, і знову перекладає відповідальність за доведення невинуватості на мої плечі. Зі свого боку я стверджую (і це є чистою правдою): коли я пішов з території ВЧ, патронів там залишалося ще дуже багато. Я жодним чином не є винуватцем їхньої відсутності. Ба більше, жодне правило проекту не вказує, що за повне викрадення патронів гравець чи клан має отримувати варн — на це немає навіть натяку в регламенті.

І найголовніше, що доводить відсутність у адміністратора реальних доказів (ID та нікнеймів моїх співкланівців): покарання з усіх присутніх отримав лише я. Вони не отримали не те що варну, а навіть деморгану. Як так вийшло? Адміністратор нібито перевірив логи, знає точну кількість людей, знає, що у декого не було зброї, але повністю ігнорує факт їхнього порушення.

Тут є лише два варіанти: або це навмисне ігнорування порушень від інших гравців, або у адміністратора взагалі немає відеодоказів чи будь-якої інформації, яка б допомогла йому встановити особи інших учасників ситуації.

Прошу детально та неупереджено розібратися в цій ситуації. Дякую за розуміння.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): посилання
5. Дата порушення: 10.06.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,256
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Щодо правил буде внесено поправку до забороненого часу.
Також вам буде видано компенсацію за видане покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі