Розглянуто ЯРОШЕНКО(парад Ху...ня цитата розробників)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Уся адміністрація!!!!
2.Григрій Ярошенко
3.Завітав на підготовку параду.Параду?да бл... Параду!!!
І одразу згадав як в 14 році ми були без зброї без нічого взагалі а в Києві проводився парад.Круто бл....???
Людей у полон брали колони гинули Вам парад бл...потрібен?????Перемога????
Критикую максимально і Від себе особисто скажу як від УБД і учасника російсько-Українсткої війни.Я в шоці з Вас.....я розумію що життя воно всеодно так чи інакше продовжується а планета далі обертається навколо сонця...але це бл...максимальний зашквар....вшануйте пам'ять полеглих,підтримайте тих хто в полоні .....дивлячись на це все хочеться просто здати паспорт і жити в лісі.Максимальний крінж.
4.докази Ваш парад
5.24.08.2025

Ян Херсонець

Східна Україна
Реєстрування
23 Лют 2025
Дописи
43
Реакції
41
Бали
23
Шановний,ви дивитесь на цей парад зі сторони військового,але це не правильно. По-перше,це просто гра у яку люди заходять відпочити. В грі багато підлітків які не мають досвіду у цьому в силу віку, також у грі це достатньо важко організувати через відсутніть живого спілкування. Я важаю що це все наоборот класно що у грі це все намагаються проводити та віддають честь військовим та іншим службовцям. Вам просто потрібно це поіншому сприймати та бачити світлі моменти)

P.S вам ніхто не забороняє піти в ті самі ЗСУ,стати на керівничу посаду та проводити це все як у житті.

Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
Шановний,ви дивитесь на цей парад зі сторони військового,але це не правильно. По-перше,це просто гра у яку люди заходять відпочити. В грі багато підлітків які не мають досвіду у цьому в силу віку, також у грі це достатньо важко організувати через відсутніть живого спілкування. Я важаю що це все наоборот класно що у грі це все намагаються проводити та віддають честь військовим та іншим службовцям. Вам просто потрібно це поіншому сприймати та бачити світлі моменти)

P.S вам ніхто не забороняє піти в ті самі ЗСУ,стати на керівничу посаду та проводити це все як у житті.
Давайте зустрінемося у Войсі я вам поясню як один казав окремо!!!що я і як сприймаю і чи правильно це чи не правильно!!!!!!Бо щось ви всі такі правильні а я у вас біла ворона,але так не буде я Вас запевняю.!!!!!!я звик своє вигризати виборювати і йти за своєю ціллю не зважаючи ні на що і повірте мотивації і сил у мене більше ніж у вас

Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
38
Реакції
16
Бали
11
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48

Те що я зробив я не зобов'язаний перед тобою давати звіти ...ви трішки під забулися де ви є і хто ви такі попіднімайде те що у вас випало зі штанів вставте його на місце ,і не потрібно мені тут коментувати хочеш зі мною щось вияснити гоу в войс поговорим

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Наша гра створена для того, щоб дати людям можливість відірватися від важкої реальності та відчути інші емоції.
Ми намагаємося створювати різні атмосфери - святкові, серйозні, патріотичні чи навіть трагічні - щоб кожен гравець міг прожити досвід, який у житті неможливий або занадто болючий.
Ми з повагою ставимося до пам’яті загиблих і до всіх учасників війни, але в грі парад - це лише елемент атмосфери та рольової складової, а не знецінення реальних подій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі