Розглянуто Якаясь маячня відбувається, прошу розібратись

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Volodimir Novinskij

Козак
Реєстрування
1 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Володимир Новінський
2. Нікнейм адміністратора: Тім Олександровіч
3. Суть скарги: Подаю скаргу на не дуже адекватні дії гравця, моєю найбільшою претензією було саме DM GZ та FD GZ порушення правил зелених зон - досить серйозне і завжди перевірялось по логам. Навіть на провокацію - вбивати там не можна. Тім в цій скарзі відхиляє, через нібито коротку ситуацію, хоча там і так чітко видно порушення. Зробив переподачу, ладно. І подав ще одну скаргу, де я стояв взагалі нікого не чіпав - і гравець ціленаправлено здав назад, хоча йому треба було в інший бік. В цей момент на самому відео навіть я жодного "пролагу" не побачив, це в мене через включений відкат - всіх тепає, а не його. Чітко видно, що це було зроблено навмсино. А інакше нащо здавати назад?) У будь-якому випадку від дій гравця, я помер в зеленій зоні. Мали місце порушення Навмисний таран та DB GZ. Тім знову відхиляє і цю скаргу - каже, що пролагало. Я передивився півфоруму. Жодного разу через "пролагало" нікому не знімали покарання. Може в мене теж місклік, коли я по комусь тулю)). Що коїться - я не зрозумів. Але зазначу, що гравець, на якого я подав скаргу - сидить у войсі з адміністрацією, напевно частіше ніж в клановому. Тож прошу пояснити чому гравці від цього клану не отримали покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): вище
5. Дата порушення:14.01.2025

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,001
Бали
253
Вітаю!

Скаргу буде перерозглянуто, гравець отримає покарання за порушення правила "Навмисний таран" + "DB in GZ".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі