Розглянуто Ямато Телор//Звернення до Тайї Лайтової

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
125
Бали
46
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: Ямато Тейлор
3. Особистий нікнейм (Discord): Тараік Альварез
4. Суть скарги: Вітаю пані Тайя! :love:

Я Тарасік Альварез, був заблокований на 3 дні Ямато Тейлером по причині П.16 (По максималці на 3 дні)
Як на мене це дивно, пояснюю чому.
Ми спілкувалися з Модерацією та Адміністрацією, разом очікували на КТП, тут заходить Ямато, я попросив, щоб він вийшов з голосового каналу, але він проігнорував мене. Я звернувся до нього вже з підвищеним тоном, модератор замутився після чого я отримав мут. Як на мене дивно, що модератор заходить з ввімкненим захватом екрану, до Модерації, це в першу чергу недовіра до своїх колег, можливо навіть і злив.
Також даний модератор заблокував на 3 дні згідно 16 пункту, загальних правил Discord.
Але 16 пункт передбачає: Карається: 4 год мут/Бан аккаунту 3 дні.
Тобто модератор міг видати Мут, але видав блокування акаунту. Спираючись на мою історію покарань в Discord сервері як на мене можна було обійтися мутом. Також модератор видав покарання згідно пункту 16, але як на мене там був пункт 26 ( Любі образи, які пригнічують честь та гідність "Адміністрації/Модерації Діскорд") Також не розумію, в чому сенс видавати покарання в приватній розмові, тим більш в закритому каналі куди не мають доступу гравці. Зрозуміло, що мене туди перемістили не просто так.
Як на мене це вже порушення статуту Moderatora Discord, а саме пункт:

5. Модератор має поважати своїх колег та керівників.
Як на мене це не повага до колег, від'єднати гравця під час приватної розмови в закритому каналі, а також вести фіксацію розмови з колегами це точно вже недовіра. Дякую за увагу пані Тайя.

5. Доказ: (скриншот/відео): Тик
6. Дата походження: 10.02.2024 (Вдано покарання) 09.02.2024 (Конфлікт)

Тая Лайтова

𝓛𝓲𝓭𝓮𝓻 𝓥𝓞𝓛𝓚𝓞𝓥
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
530
Реакції
403
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Модератор Ямато Тейлор видав Вам мут, за неадекватну поведінку, так як дійсно, Ваші слова та поведінка не є нормальною.
Також, довожу до Вашого відома, що модератори діскорду мають право заходити в будь-які голосові канали, так як основний обовязок - підтримка порядку на сервері та мінімізація порушень прапил, шляхом видачі покарань, це відноситься до всіх голосових та текстових каналів. Також модетори забовязані вести відеозапис коли знаходяться в голосовому каналі. Це не є зливом чи недовірою.
Порушень в роботі даного модератора немає.
Бан Ви отримали після перерозгляду Вашого порушення КТП.
Покарання видано вірно.
Зверніть увагу на свою поведінку та стиль спілкування, та більше не порушуйте.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі