Тарасік Хардман ♡
I Tarasik
- Реєстрування
- 29 Кві 2023
- Дописи
- 208
- Реакції
- 125
- Бали
- 46
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: Ямато Тейлор
3. Особистий нікнейм (Discord): Тараік Альварез
4. Суть скарги: Вітаю пані Тайя!
Я Тарасік Альварез, був заблокований на 3 дні Ямато Тейлером по причині П.16 (По максималці на 3 дні)
Як на мене це дивно, пояснюю чому.
Ми спілкувалися з Модерацією та Адміністрацією, разом очікували на КТП, тут заходить Ямато, я попросив, щоб він вийшов з голосового каналу, але він проігнорував мене. Я звернувся до нього вже з підвищеним тоном, модератор замутився після чого я отримав мут. Як на мене дивно, що модератор заходить з ввімкненим захватом екрану, до Модерації, це в першу чергу недовіра до своїх колег, можливо навіть і злив.
Також даний модератор заблокував на 3 дні згідно 16 пункту, загальних правил Discord.
Але 16 пункт передбачає: Карається: 4 год мут/Бан аккаунту 3 дні.
Тобто модератор міг видати Мут, але видав блокування акаунту. Спираючись на мою історію покарань в Discord сервері як на мене можна було обійтися мутом. Також модератор видав покарання згідно пункту 16, але як на мене там був пункт 26 ( Любі образи, які пригнічують честь та гідність "Адміністрації/Модерації Діскорд") Також не розумію, в чому сенс видавати покарання в приватній розмові, тим більш в закритому каналі куди не мають доступу гравці. Зрозуміло, що мене туди перемістили не просто так.
Як на мене це вже порушення статуту Moderatora Discord, а саме пункт:
Як на мене це не повага до колег, від'єднати гравця під час приватної розмови в закритому каналі, а також вести фіксацію розмови з колегами це точно вже недовіра. Дякую за увагу пані Тайя.
5. Доказ: (скриншот/відео): Тик
6. Дата походження: 10.02.2024 (Вдано покарання) 09.02.2024 (Конфлікт)
2. Нікнейм теха: Ямато Тейлор
3. Особистий нікнейм (Discord): Тараік Альварез
4. Суть скарги: Вітаю пані Тайя!
Я Тарасік Альварез, був заблокований на 3 дні Ямато Тейлером по причині П.16 (По максималці на 3 дні)
Як на мене це дивно, пояснюю чому.
Ми спілкувалися з Модерацією та Адміністрацією, разом очікували на КТП, тут заходить Ямато, я попросив, щоб він вийшов з голосового каналу, але він проігнорував мене. Я звернувся до нього вже з підвищеним тоном, модератор замутився після чого я отримав мут. Як на мене дивно, що модератор заходить з ввімкненим захватом екрану, до Модерації, це в першу чергу недовіра до своїх колег, можливо навіть і злив.
Також даний модератор заблокував на 3 дні згідно 16 пункту, загальних правил Discord.
Але 16 пункт передбачає: Карається: 4 год мут/Бан аккаунту 3 дні.
Тобто модератор міг видати Мут, але видав блокування акаунту. Спираючись на мою історію покарань в Discord сервері як на мене можна було обійтися мутом. Також модератор видав покарання згідно пункту 16, але як на мене там був пункт 26 ( Любі образи, які пригнічують честь та гідність "Адміністрації/Модерації Діскорд") Також не розумію, в чому сенс видавати покарання в приватній розмові, тим більш в закритому каналі куди не мають доступу гравці. Зрозуміло, що мене туди перемістили не просто так.
Як на мене це вже порушення статуту Moderatora Discord, а саме пункт:
5. Модератор має поважати своїх колег та керівників.
5. Доказ: (скриншот/відео): Тик
6. Дата походження: 10.02.2024 (Вдано покарання) 09.02.2024 (Конфлікт)