Розглянуто Яна Блащина//Некомпетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
661
Реакції
1,229
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:Яна Блащина
  2. Особистий нікнейм:Максимка Дніпровський
  3. Суть скарги: Я вважаю що Яна Блащина некомпетентно розглянула скаргу, гравці по перше не адекватно розмовляли та потім згадали родичів у негативному контексті. Яна Блащина замутила людину тільки за згадку родичів але там людина згадала родичів у негативному контексті я вважаю що для гравця це дуже образило, коли шуткують про його батька. Прошу доповнити що гравці ще неадекватно розмовляли Яна Блащина якось цього не помітила. А саме гравець сказав
    (*********************************** у них жопа горить, цей ребенок *********************************** старший як твій батя)
    Тому я прошу щоб якийсь інший Адміністратор переглянув цю скаргу та виніс свій вердикт. І проведіть будь ласка бесіду з даним Адміністратором Яна Блащина. Дякую
  4. 5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
  5. 5.16. Заборонена завуальована образа рідних / родичів. | Мут до 200 хвилин / Бан 5 - 15 днів
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Згадка-родичiв.240700/
  7. Дата походження: 19.12.2024

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши відео, негативного контексту не було, при повторному порушенню даних правил, гравець отримає більше покарання

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі