Розглянуто Янг Хардман/Не згідна з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сонечко

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Янг Хардман
  2. Особистий нікнейм: Ріна Харлі
  3. Суть скарги: Я не згодна з рішенням даного адміністратора по даній скарзі на мене
    1. Відео не повне, а вирізка. Якби було повне відео на 2 хвилини приблизно там би було видно, як він мене давить машиною.
    2. Як адмністратор може видавати будь які рішення якшо там лише уривок. Як адміністратор в цьому уривку може зрозуміти чи це дм чи це рп ситуація чи це провокація на дм?
    3. Це була провокація мене на дм, так як даний гравець не виклав все відео на якому було б видно, як він мене давить машиною, він виклав лише моент коли спеціально мене не бьє так як почав записувати фрапс. А отже я вважаю, що дана скарга не може бути об'єктивно використана в розслідуванні за відсутності повної доказової бази.
    На відео лише момент коли я його вбиваю, а моменту початку рп чи не рп ситуації на відео немає, отже це відео не може бути достатньо інформативне для винесення мені будь якого покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ось дана скарга на мене
  5. Дата походження:26.09.2023

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Покарання буде знято, з адміністратором проведено бесіду. У наступний раз, утримайтесь від відповіді на провокування - для цього у грі є адміністрація, до якої Ви можете звернутись і вона допоможе Вам, або звернутись на форум зі скаргою на гравця. Дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі