Розглянуто Ян Булл 4.4

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Лекс Блудний
2. Нікнейм порушника: Ян Булл
3. Назва клану порушника: ECSTASY
4. Суть скарги:

Сьогодні, гравцем Ян Булл була подана скарга на мене стосовно мого нонРП ніку (3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги.), але так як її закрили без пояснень і чітко не вказали чи дійсно мій нік відноситься до нонРП чи ні вважаю за потрібне подати зустрічну скаргу згідно пункту правил:

4.4 Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів

В коментарях під скаргою я чітко пояснив походження імені та прізвища, яке використовується мною на сервері, але коментарі видалили чи закрили ( хз, чому так розглянули ) тому прикріпив файл.

Тому відповідно до (виділив червоним) :
1.1 Перед публікацією будь-яких повідомлень на форумі користувач має бути ознайомлений із цими правилами.
1.2 Незнання правил не звільняє користувача від відповідальності.

4.2 Заборонено прояв неповажного ставлення до співрозмовника, наклеп по відношенню до користувачів форуму та інших осіб. | Бан 10 днів.
4.4 Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів.

Прошу покарати даного гравця за правилами, які діють на усіх серверах і не мають виключення ( додатково перевірив, що на даний час правила змінені не були).

Вкладення

• Знімок екрана (615).png
    Знімок екрана (615).png
    116.2 Кб · Перегляди: 33

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,026
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Наразі ситуація з NonRP нікнеймами гравців розглядає головна адміністрація, але, через велику кількість гравців, інформації та обмеженого часу - не можливо винести вердикти по кожній скаргі вчасно, тому, скарги були розглянуті не повністю.
Як я і зазначив в скарзі на Вас ми взяли до уваги звернення від гравця, в порядку черги ми розглянемо кожне звернення, переглянимо кожний нікнейм, у разі виявлених порушень - будуть надані попередження, або покарання гравцям згідно правил.
Коментарі були скриті для гравців, ми візьмемо до уваги Ваші зауваження щодо нікнейму.
До гравця Ян Булл наразі заходи застосовані не будуть.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі