Розглянуто Ян Карпенко///Нелогічні дії адміністратора///Для ГА, Сергія Коваленка//Прохання розібратись.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
614
Реакції
667
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Ян Карпенко
  2. Особистий нікнейм: Михайло Ломака
  3. Суть скарги: не згоден з рішенням адміністратора. А також ігнорування спроб (поки що вдалих) зливу мене та повна некомпетентність від адміністрації, яка приймає некоректні рішення. Другий раз в бані за 2 дні по якійсь "брєдовій" причині. Вже втомився писати ці оскарження, але все ж напишу, що ж сталось.
    Я помітив від клану Керрі масові порушення правил серверу на форумі, порухував їхні скарги за останні 7 днів, нарахував 11 та вирішив написати скаргу на цей клан для адміністрації (практично виконав їхню роботу). Далі що ж сталось, різні гравці почали спамити мені не дуже приємні речі, провокуючи мене на конфлікт та на якесь порушення правил серверу поза грою. тиць Звісно ж ці повідомлення викликали у мене обурення та сміх, тому я вирішив поділитись скріншотами переписки у діскорді 03 серверу. Далі після цього на мене поступає скарга від гравця "Доні Керрі", буцімто за "слив конфіденційної інформації"
    R-4073 Критичні порушення правил Ukraine GTA , звісно ж, адміністратор не зрозумів всієї ситуації та дав мені бан за порушення 7.1, (хоча я просто показав переписку, де була видна для всіх його аватарка , яка ніяким чином не змогла спаклюжити його честь, тому що він сам її поставив і якщо вірити його словам, то "добавив мене в контакти", хоча я з цим гравцем до того не спілкувався в цьому месенжері та він не міг мене добавити в контакти без моєї згоди, тобто навіть якщо він і надав мені доступ до свої аватарок за допомогою налаштувань приватності, де сам обираєш контактів, яким надаєш до них доступ (я про це гадки не мав), та і якщо подумати, то який сенс в тому, щоб додавати людину по юзеру в список людей, який бачить твої аватарки, а потім писати образливі речі про батьків? (для чого) тиць , щоб потім залити на форум скаргу за "злив конфіденційної інформації"? А також, до того від цього гравця поступила скарга на мене за "злив клану", R-4079 Порушення Правил Ukraine GTA для ГС/ЗГС , тобто це вже 2 скарги на мене від цього гравця, потім після того як мене забанили за "злив конфіденційної інформації" , я написав оскарження, пішов у войс поспілкувався з Валерією Тимошик, пояснив всю ситуацію, отримав розбан та після цього на мене та Валерію Тимошик йде вже 3 скарга Для Коваленка / відповіть чекаю саме від Коваленка. , де навіть пан Сергій пояснив йому, що ці фото були у відкритому доступі та я гадки не мав, що "він добавив мене у контакти", та навіть якщо він це й зробив, то зрозуміло з якою ціллю (злити мене).
    Далі по незрозумілій мені причині вельми шановний ЗГС Неоф, вирішив перерозглянути скарга за "злив особового складу, клану, фракції, а також общаку(на розгляд головної адміністрації", та вирішив видати мені покарання у вигляді : "6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день" Хоча який це може бути слив, якщо я закинув лише 1 аргументовану скаргу, яку цей же самий ЗГС Неоф і схвалив. А від гравця Доні Керрі на мене вже 3 скарги. Також цікаво було б звернути увагу на слова, які він написав мені !!!через 3 хвилини, після того, як ЗГС Неоф "перерозглянув" скаргу. тиць . Також хочу наголосити, що зарад в нашій країні йде війна, мій батько Учасник бойових дій, але слава Богу, списався через сімейні обставити більше ніж після 2 років служби. ТИЦЬ
    Цитую: "иди батю спасай, что бы он себя гранатой не рванул на передке" Я вважаю, що ця людина своїми словами розпалює міжнаціональну ворожнечу, якщо враховувати політичну та військову ситуацію в Україні та дуже неадекватно себе веде, а також зливає мене.

Прошу розібратись у цій вакханалії, що відбувається, а також провести перевірку у незрозумілій роботі адміністрації, яка дає бани незрозуміло за що, тому що: "6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день" Це коли заливаєш багато необгрунтованих скарг, які відмовляють, а я залив 1 скаргу, яку схвалили, після чого мені видадуть блокування, згідно скарзі, той же Доні Керрі, робить всі дії та створює умови, щоб мене злити, заливає по 3 скарги і в результаті не отримує ніякого покарання, тому що там "злив особового складу" дійсно є та дуже добре прослідковується.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...л-ukraine-gta-для-ГС-ЗГС.270248/#post-1105093
  5. Дата походження: 13.03.2025

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
614
Реакції
667
Бали
153
Так, дивимось далі на злив від гравців в мій бік : Передавання ігрового майна , і пише в суть скарги: "2.13. Забороняється передавати ігрове майно / ігрову валюту між серверами / сторонніми проєктами. | Перманентний бан / Чорний список UKRAINE GTA", хоча я просто передав своєму другу бізнес, щоб він за ним подивився, також те, що в суті скарзі написав той гравець ніяким чином не відноситься, до ситуації. Просто після таких дій адміністрації, які в мене викликаються серйозні питання до їх компетентності незрозуміло чого чекати далі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі