Григорій Ярошенко
/byGrishaForum
- Реєстрування
- 3 Тра 2025
- Дописи
- 242
- Реакції
- 181
- Бали
- 48
1.Ян Карпенко
2.Григорій Ярошенко
3.Суть скарги полягає знову у упередженому ставлені,та відсутністю аналізів доказів.
Подаю Скаргу На трьох поліцейських які без причини розтріляли мені автомобіль Розглядає Скаргу Ян Карпенко і виносе вердикт Відмолено (Все було Зроблено по правилам.Ну раз адмін не може захищати гравців давайте спробуємо ,щоб гравці захищали самі себе,але питання тоді для чого тоді адмін?
Скарга Від 21.06.2025 року На Держ Орг. о 18:41
Вся суть картини я їду від лікарні в сторону Харкова по трасі на блокпосту стоять поліцейські,я розвертаюся і починаю їхати назад.не вспівши доїхати До блокпосту.
Керуючись Законодавством проєкту називаю статті які порушили працівники НПУ
Переходимо у розділ Держ орг НПУ ,довідник поліцейського і що ми там бачимо:
4.1. Співробітникам заборонено відкривати вогонь по автомобілю/людині, без вагомої причини.
4.5. Співробітникам заборонено вестись на провокації: людина катається навколо БП, при цьому не загрожуючи життю та здоров'ю.
4.6. Співробітникам заборонено покидати БП без вагомої причини.
Але Ян карпенко написав,що усе правильно!Отакий вердикт!
4.Докази відео на блокпості
5.21.06.2025
2.Григорій Ярошенко
3.Суть скарги полягає знову у упередженому ставлені,та відсутністю аналізів доказів.
Подаю Скаргу На трьох поліцейських які без причини розтріляли мені автомобіль Розглядає Скаргу Ян Карпенко і виносе вердикт Відмолено (Все було Зроблено по правилам.Ну раз адмін не може захищати гравців давайте спробуємо ,щоб гравці захищали самі себе,але питання тоді для чого тоді адмін?
Скарга Від 21.06.2025 року На Держ Орг. о 18:41
Вся суть картини я їду від лікарні в сторону Харкова по трасі на блокпосту стоять поліцейські,я розвертаюся і починаю їхати назад.не вспівши доїхати До блокпосту.
Керуючись Законодавством проєкту називаю статті які порушили працівники НПУ
Переходимо у розділ Держ орг НПУ ,довідник поліцейського і що ми там бачимо:
4.1. Співробітникам заборонено відкривати вогонь по автомобілю/людині, без вагомої причини.
4.5. Співробітникам заборонено вестись на провокації: людина катається навколо БП, при цьому не загрожуючи життю та здоров'ю.
4.6. Співробітникам заборонено покидати БП без вагомої причини.
Але Ян карпенко написав,що усе правильно!Отакий вердикт!
4.Докази відео на блокпості