Розглянуто Ян Карпенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Махамут Овнромашечка

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
4
Реакції
4
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Ян Карпенко
  2. Особистий нікнейм: Махамут Овнромашечка
  3. Суть скарги: На скарзі Артема Привида він сказав, що я в криміналістичній угрупуванні, хоч він НІЯК не знав що я був ній, в мене розшуку не було, тобто це було NonRP дії
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1738772819204.png
  5. Дата походження: 05.02.2025 18:14

Артем Привид

Звичайний клановець | 03
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
197
Реакції
88
Бали
33
Шановний громадянин, вітаю. Згідно Указу Президента України клан "Moonlight" є терористичною організацією, і всіх тих, хто там знаходиться, ми маємо повне право затримати кожного клановця з Мунлайту, навіть якщо немає розшуку, та видати розшук за "Участь у терористочному акті". І це буде продовжуватись до тих пір, поки Президент не вкаже зміни в указі. Щодо Нон РП, ви надали мені паспорт, і я за РП зміг пробити хто ви є. Моя вам порада: не вступайте до кланів, що є терористичними організаціями, щоб з вами не було схожої ситуації. Гарної вам ночі.

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,538
Реакції
965
Бали
253
Шановний Махамут Овнромашечка,

Я розумію ваше занепокоєння, проте, хочеться звернути вашу увагу на декілька важливих моментів, що стосуються вашої ситуації:

Клан "Moonlight" визнаний терористичною організацією, і згідно з цим указом, будь-хто, хто є його членом, може бути затриманий, навіть без наявності розшуку. Це є законним і обґрунтованим, оскільки державний указ дозволяє вживати такі заходи щодо членів терористичних угруповань. Ваш статус члена цього клану дає гравцю повне право діяти згідно з вказаними правилами.
Ви надали свій паспорт, що є частиною стандартного RP процесу . За правилами RP, гравець мав можливість перевірити вашу особу через надані дані, що дозволяє гравцю здійснити перевірку вашої приналежності до терористичної організації. Відповідно до цих даних, гравець діяв, ґрунтуючись на інформації, яку отримав.
Щодо вашої заяви про NonRP дії, хочу зауважити, що використання гравець мыг вас перевірити через планшет, або засоби які знаходяться в автомобілі для перевірки даних, таких як паспорт.
Якщо особа належить до терористичної організації, це не є NonRP дії, а цілком обґрунтоване рішення в рамках правил проекта.

З найкращими побажаннями,
Данієль Хомс

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Надав відповідь ГС неоф.
Повністю згідна.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі