Зачинено Ян Карпенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Ян Карпенко
2.Грогорій Ярошенко
3.Подавалася скарга на перевищення повноважень ЗСУ .Суть була чітко ясно описана.
Відповідь яка була надана Була надана суто (пальцем в небо)
Відведений час який відводиться людям ,щоб вони перебували у жовтій та червоній зоні не просто так.
За міранду один затримує другий читає я Вас прошу.Скарга була написана конкретно за перевищення повноважень.а саме затримання людини, ще до того як вийшов час перебування на даній території було дано 2 повередження з недостатнім часом навіть щоб щось зробити.Я вбачаю, що гарно захищають(покривають) великі ранги посад у Держ.Орг але трішки через чур.Я пишу перевищення повноважень про затримання ....і наводжу приклад законодавчої бази який знайшов мені відповідають що закон і кодекс вищий.ну якщо так то нехай закон і кодекс працює,щось я адвоката ніразу не бачив на захисті не те що себе а взагалі гравців.Вірно бо його нема(але відповідь яка вибачте пробачте)трішки теж не досить лояльно перетягувати усе на свій бік типу якщо ви порушуйте нате отримайте ,якщо ми а ні це не ми там чогось нехватає там щось не допрацьоване і тому подібне ,цеж не проблема гравців якщо на те пішло)
Прошу розглянути скаргу ще раз так як подавалася за перевищення повноважень та незаконне затримання.(а якщо вже прям так захищаєте госку перенесіть спавн авто їм на вч територію щоб там не було можливості заспавнити авто.)в х2 скоротяться до них візити я впевнений.а якщо ще АКПП будуть закривати за собою щоб не дай боже кланівці через парадний вхід не зашли вч грабити.був би висший пілотаж.Шаблонні відповідь перестаньте давати серйозно.
Тому що за логікою Яна Карпенко будьхто хто туди наближається має бути затриманий,розтріляний і т.д.Нащо тоді зновуж таки правила перебування у жовтій зоні і час ?????для чого це пишиться,щоб що?
порушень з боку мене а саме по часу не було.так що будьласка.Чекаю на відповідь.(з приводу провокацій провокацій не було)Вираз картошку садити це вираз і образливого а провокативного тут абсолютно немає!
4.Доказ посилання на скаргу
https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...овноважень-3СУ-Не-відіграв-РП-Міранда.303763/
5.04.07.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,957
Реакції
1,820
Бали
253
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі