Зачинено Ян Хевву/обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Корбен Даллас 04

Новий гравець
Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
• Нікнейм гравця: Ян Хевву 7484
• Особистий нікнейм:Корбен Даллас
• Суть скарги: Прошу, допоможіть, подивиться цілком фрапс,я його скоротив для зручності , суть така, я домовився з гравцем про купівлю бізнесу, ми домовилися що я йому кидаю на карту 19кк а він мені бізнес АЗС за 8кк на біржі, я під фрапс передав йому кошти, він каже шо йому не прийшли, я передивився фрапс там все чітко видно, запустив наступний фрапс, потім він каже що давай видаляй той фрапс де я перевожу кошти та записуй новий, де він каже що йому приходять 19кк і він віддає бізнес за 8кк , я видалив той фрапс, потім він тягнув час і часто питав чи видалив я той фрапс і в кінці сказав дякую за 19,а також його зустрів ще 1 гравець і казав що він його обманув, так ось, першого фрапс немає ,де чітко видно як я передаю кошти і він каже що не прийшли , є другий на ньому багато чого видно,а саме: на цьму другому фрапсі є 2 моменти з першого, на яких можно побачити наші умови,карту яку він дав(5375414141115906)(115906),як я пишу що відправив кошти(моя картка 5375414141115702) і він каже що не прийшли ,потім на другому фрапсі ми бачимо як він говорить інші умови - смотри удаляй тот фрапс пиши новий и я говорю что мне пришли 19кк,потім бачимо як він запитує дуже часто ,чи видалив я той перший фрапс,і в кінці не виконує умови,каже дякую за 19 і убігає.Я розумію що все заплутанно і складно,я може не якісно все поянив(мені такоє складно це поянювати)але можна дуже легко перевірити що я говорю правду і він займається шахрайством,1- там ми бачимо умови які були,2-ми бачимо на яку картку він казав перевести кошти(я вважаю що це можливо перевірити чи прийшли йому кошти)3- ми бачимо як я кажу що я перевів а він каже що не прийшли,4-він каже давай зробимо новий фрапс, де він каже що йому гроші всеж таки прийшли а саме 19кк і він продаси бізнес(я виконав умови, він ні)5-бачимо як йому важливо щоб я видалив перший фрапс ,6-бачимо що ще 1 гравець каже що він його надурив,7- він каже спасибо за 19,я можливо знову не чітко все пояснив але якшо подивитися запис,подивитися скріншоти,перевірити чи приходили йому гроші,чуток поміркувати,скласти факти, все стане на свої місця,дуже прошу в цьому розібратися,УСІ таймкоду будуть в описі на Ютубі,також хочу доповнити що він подзвонив мені у діскорді,але мій голос на записі не чути( мені не настільки важливі гроші а важливіше те щоб цого гравця заблокували і він не зміг більше обманювати інших гравців
• Докази (скріншот/відео):це діалог
Це другий фрапс
• Дата 31.12.2023 14:10

Вкладення

• 2024-01-01_122014.png
    2024-01-01_122014.png
    2.3 Mб · Перегляди: 49
  • Screenshot_20240101-125144_YouTube.jpg
    Screenshot_20240101-125144_YouTube.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 51
  • уцікфв.png
    уцікфв.png
    1.2 Mб · Перегляди: 51

Стас Хард ♡

ЗГС неоф | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,283
Реакції
384
Бали
168
Вітаю!
  • Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає;

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі