Розглянуто Ярик Воробей / Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Громов

Активний
Реєстрування
22 Вер 2022
Дописи
64
Реакції
61
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:Ярик Воробей
  2. Особистий нікнейм:Максим Громов
  3. Суть скарги:Шановна адміністрація!
    Моє звернення пов'язане із неприємною ситуацією наБУ ринку. Почну з того, що коли я прийшов на цей ринок, я розпочав свою торгівлю, обмінюючи два свої скини. Один з них був "Тарас Шевченко", а інший - жіночий капелюх.
    Під час моєї торгівлі мене звернув до себе гравець з ім'ям "Ярик Воробей". Він запропонував обмінювати мій скин "Тарас Шевченко" на винил - "гучи".Я включив фрапс, однак, внаслідок цього обміну, мене обманув він, і я втратив свій скин.
    Я прошу вас вжити відповідних заходів стосовно цього гравця, який вчинив обман. Буду вдячний, якщо ви можете відшкодувати мені завданий ущерб або заблокувати гравця "Ярик Воробей", щоб запобігти к подібним ситуаціям у майбутньому.
    Дякую за увагу та розгляд мого звернення. Бажаю, щоб ви прийняли відповідні заходи для вирішення цієї проблеми.
  4. Докази (скріншот/відео):тиц і тиц та ще тиц
  5. Дата порушення:Число:16,время 12:49

Лео Капоне

Західна Україна
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
96
Реакції
20
Бали
13
Вітаю.

Гравець Ярик Воробей [108630] отримає покарання ban на 14 днів за обман гравців.

Також ви за цей вініл можете отримати компенсацію. Що потрібно для цього зробити? Гравець робить скриншот/фрапс цих вінілів видаляє його з інвентарю, після чого пише на форум в розділ
"
Втрата майна ігрового облікового запису".

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі