Відмовлено Ярик Мальтаро // Не правильний розгляд БІО #2 // Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
70
Реакції
47
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора: Ярик Мальтаро
  2. Особистий нікнейм:Руслан Галицький
  3. Суть скарги: Подаю ще раз скаргу,тільки що звʼязався з даним адміністратором,запросив док-ва мого порушення,він мені сказав що не надасть,тепер поясніть мені ви,як так може бути - що біографія яка була схвалена на інших серверах - відмовлена на цьому по причині скопійована,надаю детальніше док-ва нижче де видно що ї ї схвалювали та вона така ж сама як і тут,але я переробив її від 3 лиця як запросив ГС Держ,розгляньте правильно скаргу,бо це вже не справедливо,якого чорта вибачте,я подаю біографію з іншого серверу свою копіюючи з іншого серверу та сюди переношу,а її відмовляють по причині - скопійовано,я розумію що була там відмова по причині що я написав біографію від 1 лиця,я її переробив та її знову відмовили по дурній причині,вже маю підозру на те що її не за правилами розглядає ЗГС Держ а на свою користь,це не справедливо!Якщо ГА/ЗГА адекватні то скарга повинна бути схвалена,бо з млєї сторони ніякого порушення немає,це моя біографія та я не копіював її в іншого гравця переробляючи під себе,тому зробіть правильне рішення!Дякую,це вже безпорядок!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження:04.02.2024
    IMG_7799.png
    IMG_7800.png
    IMG_7801.png
    IMG_7802.png
    IMG_7803.png
    IMG_7804.png

Останнє редагування:

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, ваша біографія частково було скопійована з інших біографій, тому слідкуючи має повне право їй відмовити.

Ви можете написати нову рп біографію, притримуючись всіх правил та подання повторної біографії.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі