Руслан Галицький
Козак
- Реєстрування
- 31 Гру 2022
- Дописи
- 70
- Реакції
- 47
- Бали
- 18
- Нікнейм адміністратора: Ярик Мальтаро
- Особистий нікнейм:Руслан Галицький
- Суть скарги: Подаю ще раз скаргу,тільки що звʼязався з даним адміністратором,запросив док-ва мого порушення,він мені сказав що не надасть,тепер поясніть мені ви,як так може бути - що біографія яка була схвалена на інших серверах - відмовлена на цьому по причині скопійована,надаю детальніше док-ва нижче де видно що ї ї схвалювали та вона така ж сама як і тут,але я переробив її від 3 лиця як запросив ГС Держ,розгляньте правильно скаргу,бо це вже не справедливо,якого чорта вибачте,я подаю біографію з іншого серверу свою копіюючи з іншого серверу та сюди переношу,а її відмовляють по причині - скопійовано,я розумію що була там відмова по причині що я написав біографію від 1 лиця,я її переробив та її знову відмовили по дурній причині,вже маю підозру на те що її не за правилами розглядає ЗГС Держ а на свою користь,це не справедливо!Якщо ГА/ЗГА адекватні то скарга повинна бути схвалена,бо з млєї сторони ніякого порушення немає,це моя біографія та я не копіював її в іншого гравця переробляючи під себе,тому зробіть правильне рішення!Дякую,це вже безпорядок!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження:04.02.2024
Останнє редагування: