Відмовлено Ярик Начальник // Перевищення службових повноважень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Ангел

❣️МОЗ❣️
Реєстрування
13 Гру 2022
Дописи
108
Реакції
51
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Ярик Начальник
  2. Особистий нікнейм: Вадим Ангел
  3. Суть скарги: Добрий вечір я приїхав до МР Д щоб дещо обговорити мені зразу начальник дає попередження щоб я вийшов на вулицю я вийшов але потім мені було треба його співробітника Матолу щоб спитати звідки він знає що зразу треба затримувати,коли я зайшов мене без попереджень зразу затримали і відвезли в КПЗ також неадекватне ставлення до мене(Використання багато оффтопу під час рп дій) Також видав кляп без відповідної причини. Також коли я попросив адвоката мені сказали що вони його викликали але я не думаю що точно(Прошу показати фрапс де викликання мого адвоката) і ще під час затримання біля КПЗ він мені представився вже аж потім але не на початку. Також на мою думку данний співробітник порушив такі пункти Кримінального кодексу україни (На мою думку працівник СБУ наоборот вам допомогти мені і вийти на вулицю щоб обговорити питання) (Прошу якщо виявлені правопорушення з сторони СБУ покарати данного співробітникам по всіх мірах закону)

Стаття 61. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу
    1. Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих йому прав чи повноважень, якщо вони завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам, інтересам юридичних осіб, -

Стаття 62. Службова недбалість
    1. Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб, -

Стаття 65. Завідомо незаконні затримання або тримання під вартою
    1. Завідомо незаконне затримання або незаконний привід -

4. Докази (скріншот/відео): Клац Також продовження фрапсу Клац
  5. Дата порушення: 05.01.2024

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Доброго часу доби. Відповідь буде надана протягом найближчого часу.

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю Шановний Гравець
Відео більше 2-ох хвилин без тайм-кодів

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі