Розглянуто Ярослав БІлий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владимир Дарк

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
9
Реакції
0
Бали
1
Ваш ігровий нік: Владимир Дарк
Ігровий нік адміністратора: Ярослав БІлий
Причина покарання: Мене , Катерину Дарк і Вову Кензо забанили на 3 дні начебто за ДМ в ЗЗ але ніяких скарг на форумі не було , будь ласка або покажіть фіксацію порушень або розбаньте. Також якщо мене навіть відкинули за ДМ В ЗЗ то має бути бан на 5 днів тобто адміністратор навіть не знає правил проєкту. Будь ласка розберіться.
Скриншот видачі покарання:

Олександр Ординанс

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
86
Реакції
2
Бали
11
Причина покарання: Мене , Катерину Дарк і Вову Кензо забанили на 3 дні начебто за ДМ в ЗЗ але ніяких скарг на форумі не було , будь ласка або покажіть фіксацію порушень або розбаньте. Також якщо мене навіть відкинули за ДМ В ЗЗ то має бути бан на 5 днів тобто адміністратор навіть не знає правил проєкту. Будь ласка розберіться.
Я тобі раджу не тратити час адміністрації.
Вони мають фіксацію.
А відлетіли Ви від того,
Що вони за Вами дивились
і бачили як Ви нарушали.

Владимир Дарк

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
9
Реакції
0
Бали
1

ʍᴀᴋᴄиʍ ɸᴩᴀнᴋо

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
1,068
Реакції
137
Бали
143
Адреса
Тернопіль
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]

Бан дається на 3 дні. Прохання читати уважніше

Владимир Дарк

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
9
Реакції
0
Бали
1

7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]

Бан дається на 3 дні. Прохання читати уважніше
А фіксація буде? Я хочу побачити фіксацію мого порушення.

Ярослав Білий

Я люблю газ давать
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
50
Реакції
4
Бали
21
Добрий день. Сподіваюсь Вам гарно видно як Ви та Ваші знайомі стріляють в зеленій зоні. Дуже прикро, що лише за 1 годину Ви забули про данний інцидент. Також хотів би виразити щиру вдячність за Ваші переживання щодо знання мною правил серверу. Не хвилюйтесь, просто так покарання я не видаю. Відео-докази порушення прикріпляю:

Очікуйте рішення зга/га. Гарного відпочинку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі