Розглянуто Ярослав Білий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Ваш ігровий нік: Андрій Блащина
Ігровий нік адміністратора: Ярослав Білий
Причина покарання: NonRpDrive
Суть скарги: То ужас відкидують за устрічну полосу руху, цим має заніматися поліція. просто сидить і пачками людей відкидує в кайф йому...
Дата видачі покарання: 05.11
Скриншот видачі покарання: Переглянути вкладення

Ярослав Білий

Я люблю газ давать
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
50
Реакції
4
Бали
21
Добрий вечір. Тривалий рух по зустрічній полосі, двічі обминання штрафу за червоне світло, тричі створення аварійної ситуації на дорозі. Сподіваюсь Ви помітили, що покарання Вам було надане мінімальне, враховуючи кількість порушень з Вашого боку. Рекомендую передивитися правила серверу, де чітко вказано за що потрібно карати. ( так, мені в кайф робити гру на сервері комфортною, у гравця могло не бути грошей, щоб відремонтувати автівку, або якщо ж це робота, то гравець міг би втратити роботу через це і опинитись казна-де. Якщо не порушувати правила, то і не буде покарань.) Очікуйте рішення ЗГА/ГА щодо скарги на мене.

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Адміністратор має право щодо надання покарання за Ухилення від отримання штрафу (красне світло) та за зустрічну смугу, однак це не є дуже важливим аспектом роботи для адміністратора, а тому з адміністратором буде проведена бесіда, щодо зменшення таких покарань ( або збільшення тривалості фіксування порушень )

P.s Грайте за правилами та дотримуйтесь ПДР :)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі