Відмовлено Ярослав Калаш / Давід Зозуленко / Микита Гурцев // Порушення РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Хамстопік

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Ваш нікнейм: Юрій Хамстопік
Нікнейм гравця: Ярослав Калаш / Давід Зозуленко / Микита Гурцев
Дата порушення: 20.08.2022
Опишіть ситуацію: Зі сторони Давида Зозуленко: Була дійсна спів бесіда, я стояв в строю. І кличе мене на провірку, поздоровався і сказав давайте паспорт. Я відіграв таке рп -

me дістав паспорт з карману
do Паспорт в лівій руці.
me передав паспорт чоловіку навпроти (По словам тех підтримки в діскорді - це рп) - Він мені відмовив, не кажучи причину чого, а попередив що мені схвалили заяку на державному порталі, але він побіг до наступного гравця.

За сторони Ярослава Калаша: Діючий полковник ЗСУ, після провірки я побіг до нього - а він мені каже "Покиньте территорію, ви не прошли провірку" Але як він взнав що я не пройшов? Бере мене тазером глушить, затім відводить від воєної часті. Я йому сказав що у мене схвалена заявка на вступ, але йому було начхати, і він мене проігнорував, я дальше побіг до нього знову мене пов язав і відвів від воєної часті і пригрозив тим що якщо ще раз прийду то вони мене вбьють, від нього теж я не почув причини чому мені відмовили від час провірки.

Зі сторони Микита Гурцев: Генерал ЗСУ, руководить керівництвом. Вчора не було спів бесіди і він зашов тільки під 8 годину вечора, і сидить на воєній часті не виходить. Люди ждуть днями щоб вступити в ЗСУ і получити воєний білет, він схвалив мені заявку але сверху я описав що сталось, в діскорді сидить 24/7, і в гру не заходить, балакає зі своїм заступником у войс чаті, у якого режим в діскорді невидимий, і у нього працівники неадекватні у нон рп чат, але це я не заскрівнив.
Я так думаю що лідер не вивозить свою фракцію і свій состав.

Скріншот/відео від свого обличчя: Тайм-код: -

Юрій Хамстопік

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Тех підтримка сказал що можна написати тут на 3 гравців

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
І що там такого видно на скрінах?
На скрінах видно що все робиться по РП!
І якщо хтось щось не так зробив то не треба наганяти на всю фрацію.

Юрій Хамстопік

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3

Микита Гурцев

Dream of your life
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
607
Реакції
103
Бали
46
Призови проходять кожен день, всі бажаючі вступляють. Якщо б, я не "вивозив фракцію", то третій строк не стояв би. Інформація про тих хто не підійшов надходить у рацію. Гарного вечора, шановний гравець.

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
512
Реакції
28
Бали
31
Доброго дня шановний гравець.
Беру скаргу на розгляд.
Очікуйте відповіді.
Також зачиняю тему від флуду.​

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
512
Реакції
28
Бали
31
Провів бесіду з лідером, згідно вашої скарги, він мені сказав ваш рівень недостатній для того щоб вступити в фракцію. Підтягніть свій рівень відігровки рп та спробуйте ще раз. Що до того що вам сказали покинути територію, згідно правил доріжка біля КПП являє собою жовту зону на якій можуть знаходитись громадяни короткий час.
Порушень зі сторони лідера та заступника невиявлено.
Відмова.
Зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі