Відмовлено Ярослав Калинін Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Калинін

Громадянин
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
10
Реакції
8
Бали
6
Основні характеристики

1. Ім'я Прізвище: Ярослав Калинін
2. Зріст: 1.80 см
3. Вага: 74 кг
4. Колір очей: Сині
5. Сімейний стан: Неодружений
6. Місце роботи: Під-полковник ДСНС
7. Родовище: Україна м.Полтав
8. Проживання: Україна м.Полтав
9. Колір волосся: Темний
10. Вік: 23 років
11. Дата народження: 03.12.2000

Моє народження

Я народився в м. Полтава. Моє прізвище було Калинін . Маму мою звали Леся, батька звали Олександр. Батько мій був під праць влаштований в сфері банків, мама була більше до кухні та зробила невелике кафе.Мама вирішила віддати мене в дитбудинок.

Детдом

У дитбудинку мене все били, і я дуже сильно хотів щоб мене забрали нові батьки. Через 5 болісних років сталося це...
Ранок 27.03.Прийшли люди щоб вибрати собі дитину, зважилися сказав вихователь. Мені було сумно, тому що я знав що мене не візьме ні 1 людина, але раптом вихователь взяв мене за руку і повів у кімнату де забирають дітей. Я спочатку не зрозумів що відбувається, ми прийшли і вихователь сказав: Знайомся це твоя нові мама і тато. Батька мого звали Денис, і був він полковником НПУ. а маму Вікторія була міністром ДСНС.

Суворівське училище

Після дитбудинку я сидів удома і довгий час розвивався. Батько мій вирішив що я піду його стопами, і віддав мене в краще Суворовське училище в м.Харків
Годували дуже добре набирав масу день за днем. Дисципліна там була сувора звичайно. Я виріс мужнім та дисциплінованим. Звичайно займався спортом. З фізкультури у мене завжди була 5 та й з інших предметів я навчався на 4-5.

Підлітковий період

Закінчив кадетську школу я у 16 років, відучився там 11 років. Після цього я вирішив сам заробляти гроші і не сидіти на шиї від батька. Пішов вчитися в Автошколі на права водія. Навчався я там рівно 4 місяці. Отримав права водія. Пізніше мені прийшов повістка до Армії.

Армія

У 18 років мене забрали до армії. Написав заяву про службу за контрактом. Генерал схвалив. Служив я там рівно два роки. Щомісяця я отримував за званням за хорошу службу своїй Батьківщині. І за 2 міста я досяг звання Майор. Отримав військовий квиток та велику пошану батька.
Работа в СБУ м.Дніпро

Після 2-річної ідеальної роботи в армії, я написав заяву на переведення в СБУ м.Дніпро. Генерал з сумом підписав документ. В СБУ м.Дніпро перевівся на звання молодший лейтенант. При моєму підвищенні на звання майор, генерал полковник СБУ викликав в офіс СБУ. На той час у мене було дуже багато бойових нагород.

Робота в ДСНС м.Полтави

Після закінчення служби в СБУ перешов в ДСНС начав все з нуля з рядового до иайстер сержанту дослужився бистро.Прикупив квартиру та автомобіль.Написав заяву на під-полковника ДСНС та мені одобрили, взяв собі під керівниство підрозділ ОРСЦЗ.Написав заяву на полковника але не прошов но я на цьому не ростраююсь пішов працювати на над новими відділами та получив за це подяки за працю та премії.

Наші дні

Прикупив нову машину Mersedes G63 та продав старі автомобілі. Подав заяву на генерала ДСНС, замінив квартири на дім. Відпразнував 2 свадьби рідних для мене людей. Вилікував хвору спину та ноги. Прикупив ларьок з шаурмою.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі