Відмовлено Ярослав Кокосін, Богдан Скляренко \ Видав надмірне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кокосін, Богдан Скляренко
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Ярослав Кокосін видав надмірне покарання, а семе Варн. Я згідний з порушенням, але варн дається злісним порушниками. Я переглянув історію покарань, ось аналогічні поушення за весь період: 10.03.2024 було попереднє, тобто майже місяць тому, далі 06.02.2024 та 02.02.2024. Ось це і всі мої ДМ ЗЗ! Скляренко написав, що за мною неодноразово спостерігалось порушення правил серверу таке як "DM GZ", неодноразово це тричі від моменту відкриття серверу! Так ніби я тут всіх кашмарив і дм-ив регулярно в ЗЗ! Шановні тричі наголошую, тричі я мав аналогічне порушення за весь час з різницею в часі місяць і всі три що-до предстаників клану "куртові" для яких правил не існує, подивіться історію скарг. Я не погоджуюсь з цим покаранням, так як не є злісним порушником, хоча деякі адміни мріють щоб я ним був, щоб показати свою владу і своє ставлення через особисту неприязнь і блат з моїми "ворогами" по грі. Я не памятаю кли я був в деморгані! Якщо більше двох порушень за весь час то це декілька, цікава логіка по відношеню до мене, тоді чому до всіх інших гравців у вас такої логіки немає, які з деморганів не вилазять і систематично порушують. Я не проти отримувати покарання, якщо порушив правила і я визнаю провину і не хочу писати про ситуації, які привели до цього, бо правила є правила, але я проти несправедливості і прискіпливого ставлення до мене. Тут до всіх має бути однакове ставлення, а не так що одні чудять регулярно що хочуть порушуючи ледь не щодня, а щодо окремих гравців прискіпливе ставлення де чекають тільки првід щоб найсуворіше покарати. Це не нормально! Мені навіть адміністрація сказала, що це не вірне покарання і мали дати деморган, варн дається за систематичне порушення, тричі за весь час, коли останнє було місяць тому така собі систематичність. Чи вважаєте, що я маю бути ідеальним? Тоді давайте переглянемо історію покарань навіть тих самих адмінів, коли вони були гравцями і ми побачимо, що ідеальних дуже мало, якщо вони є.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання
  5. Дата походження: 26.04.2024

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Крім того надаю відео тієї ситуації, де по-перше в мене були сутички з цими гравцями, по-друге у нас війна, по-третє на відео видно, що вони за мною гнались до самого ЦР, по-четверте їх було двоє я один. Нажаль далі відео обірвалось, так як закінчилась память на диску. Але навіть по тому відео що є зрозуміло ситуацію і мої дії. Мені що потрібно було дати їм можливість вбити мене? Був РП-процес і я діяв виходячи з тих обставин, що були. Ось посилання на даний РП-процес в результаті якого мене поекарали:
. І якщо чесно не до кінця зрозуміло як діяти в такій ситуації, коли за тобою погоня щоб затулити і розвязка відбувається в ЗЗ. Бо коли кажуть що є ДМ-провокація то можна і в ЗЗ тулити, а коли війна і йде рп-процес і тобою женуться щоб затулити вже в ЗЗ, то як тоді діяти. РП-процес має бути максимально наближений до реального життя наскільки я розумію і наскільки це можливо. По суті ці персонажі вбили би мене якщо б я не вбив їх, бо було тулево. А тут я один їх обіграв і загасив і вони побігли на форум. В реальному житті в такій ситуації "форумів" не існує, я це пишу тому що ці два персонажі каптери, а не звичайні гравці, а нападають в двох на одного та щей потім на форум жаліються.

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Вітаю.

Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Оскільки ви порушили дане правило тричі, адміністратор керувався вашими порушеннями які були скоєні вами раніше, через це і видав warn!
В вашій історії покарань вказано, що ви тричі відбували покарання DM GZ - jail 180.
Покарання оскарженню не підлягає!

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі