Крім того надаю відео тієї ситуації, де по-перше в мене були сутички з цими гравцями, по-друге у нас війна, по-третє на відео видно, що вони за мною гнались до самого ЦР, по-четверте їх було двоє я один. Нажаль далі відео обірвалось, так як закінчилась память на диску. Але навіть по тому відео що є зрозуміло ситуацію і мої дії. Мені що потрібно було дати їм можливість вбити мене? Був РП-процес і я діяв виходячи з тих обставин, що були. Ось посилання на даний РП-процес в результаті якого мене поекарали:
. І якщо чесно не до кінця зрозуміло як діяти в такій ситуації, коли за тобою погоня щоб затулити і розвязка відбувається в ЗЗ. Бо коли кажуть що є ДМ-провокація то можна і в ЗЗ тулити, а коли війна і йде рп-процес і тобою женуться щоб затулити вже в ЗЗ, то як тоді діяти. РП-процес має бути максимально наближений до реального життя наскільки я розумію і наскільки це можливо. По суті ці персонажі вбили би мене якщо б я не вбив їх, бо було тулево. А тут я один їх обіграв і загасив і вони побігли на форум. В реальному житті в такій ситуації "форумів" не існує, я це пишу тому що ці два персонажі каптери, а не звичайні гравці, а нападають в двох на одного та щей потім на форум жаліються.