Розглянуто Ярослав Кокосін // скарга на дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кокосін
  2. Особистий нікнейм: Томми Джери
  3. Суть скарги:
    Хочу повідомити про інцидент, що стався 21.01.2025, та стосується сльоту двох вілл і котеджу. Гравці перебували на близькій відстані до мітки ловлі майна, хоча не знаходилися безпосередньо на самій мітці. Як було сказано Ярославом Кокосіним, це є порушенням, за яке повинна бути проведена конфіскація майна.

Зазначаю, що адміністрація спостерігала за ситуацією та повідомила, що стояти на цьому місці заборонено. Однак, як виявилося, ніяких заходів щодо конфіскації цих вілл та котеджу прийнято не було, незважаючи на те, що Ярослав казав, що особисто переглядав відкат. На мою думку, це є явним ігноруванням порушення правил.

Хочу звернути увагу на правило 1.12, яке забороняє стояти на мітці ловлі майна. При цьому слід зазначити, що межі мітки не були чітко визначені, а гравці завжди дотримувалися принципу, що зона ловлі обмежується лише самою міткою. У цій ситуації чітких вказівок про відхід на більш далеку відстань також не було.

У зв’язку з цим прошу:
    1. Провести співбесіду з Ярославом Кокосіним для уточнення обставин події. У разі підтвердження порушення правил, здійснити конфіскацію майна, як це було озвучено самим Ярославом.

2.Надати офіційне роз’яснення щодо меж зони ловлі майна, щоб уникнути подібних непорозумінь у майбутньом

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  2. Дата походження:21.01.2025

Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
Ви самі зазначали, що стояти в цій зоні заборонено, і це є підставою для конфіскації майна. Зокрема, Ярослав Кокосін прямо сказав, що за порушення цього правила буде здійснена конфіскація. Однак, після перегляду ситуації, ви заявили, що порушень не виявлено. Це створює суперечливе враження і викликає питання щодо послідовності в прийнятті рішень. Я особисто був присутній на сльоті і бачив, що гравці знаходилися в зоні, яка, за вашими ж словами, підпадає під заборону. Також підтвердити мої слова можуть інші учасники, які були свідками події).
Шановний я вам чітко сказав шо далі вже сходах стояти заборонено а також у кутках ось приклад:
чорвоне-заборонено
зелене-дозволено.
5226505695338294425.jpg

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Щодо ловлі нерухомості (вілли та котеджу), то все було спіймано за правилами, і причин для конфіскації немає. Якщо враховувати зону перебування, то вони також її дотримувалися.

Щодо дій Ярослава Кокосіна, він надав відповідь під цією скаргою, в якій є позначення території ловлі. Якщо спиратися на правила проєкту, а саме на "Правила ловлі майна", та взяти до уваги правило 1.12 "Заборонено стояти на мітці ловлі майна. | Респавн", то воно позначає виділену зону мітки. Позначення йде саме мітки, але приклад ГС Зльота також не є порушенням і допускається.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі