Томми Джери
Активний
- Реєстрування
- 29 Чер 2023
- Дописи
- 155
- Реакції
- 171
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора:Ярослав Кокосін
- Особистий нікнейм:Томми Джери
- Суть скарги:Хочу додати:
Я був присутній на сльоті і хочу звернути увагу на ситуацію зі «стовпами», про які говорили адміністратори. Вони стверджували, що ці стовпи працюють згідно з якимись правилами. На моє запитання, на які саме правила вони посилаються, відповідь була: «Ярослав так сказав».
На відео я також озвучив питання: якщо я таким чином зловлю котедж, щоб альт працював, чи буде це порушенням? Ярослав відповів: «Конфіскація буде». Це означає, що адміністрація чітко визначила такі дії як порушення правил.
Виникає питання: як це правило повинно працювати, якщо Ярослав сам встановлює межі, які не закріплені офіційно, і використовує цю ситуацію для власної вигоди? Це виглядає як упереджене ставлення і спроба маніпуляції правилами на свою користь.
Прошу надати пояснення, на основі яких правил встановлюються ці межі, та як адміністратор може одноосібно приймати такі рішення. Якщо вже було сказано, що конфіскація у таких випадках обов’язкова, то чому це правило не виконується? - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
- Дата походження:21.01