Зачинено Ярослав Кримський / Відповідь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Владислав Андрійович
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кримський
3. Суть скарги: Відповідь адміністратору бо він закрив скаргу щоб я не зміг відповісти тому подам ще раз скаргу.

Не погоджуюся з вашим поясненням, оскільки воно не відповідає ні правилам сервера, ні фактичній ситуації.

Слова «Ярік» та «Бочок потік» не є образами, не містять лайки, приниження, зневаги чи будь-яких форм дискредитації адміністрації.
Ім’я «Ярік» — це звичайне зменшувальне ім’я, яке саме по собі не має негативного або образливого значення. Якщо тепер звернення на ім’я вважається «образою адміністрації», прошу вказати конкретний пункт правил, де це чітко прописано.

Фраза «Бочок потік» також не є образою, а тим більше — образою адміністрації. Вона не містить ні нецензурної лексики, ні прямого або непрямого приниження. Ваше трактування цих слів як «образи» є суб’єктивним і не може бути підставою для покарання.

Окремо нагадую, що після видачі муту ви у голосовому спілкуванні сказали «приємної гри», коли я вже був позбавлений можливості відповісти. Це є провокаційною та некоректною поведінкою з боку адміністратора, що також повинно бути враховано при розгляді скарги.

Повторю:
  • образи адміністрації не було;
  • правила порушені не були;
  • покарання видане без об’єктивних підстав.
Очікую, що ГА/ЗГА при розгляді скарги керуватиметься чіткими формулюваннями правил, а не особистим сприйняттям слів, і також дасть оцінку провокаційним діям адміністратора після муту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 14.01.2026

Вкладення

• IMG_8008.png
    IMG_8008.png
    351 Кб · Перегляди: 31

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,001
Бали
253
Вітаю!

Біля вас стояв адміністратор та ви своїми словами здійснили "Неповажне ставлення", за що отримали покарання у вигляді муту.
Прямо вам скажу, що адміністратор це не ваш друг, з яким можна спілкуватись як заманеться. Адміністратор це людина яка мусить допомогати гравцям, слідкувати за порядком та показувати приклад.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі