Зачинено Ярослав Кримський / Не згоден

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Владислав Андрійович
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кримський
3. Суть скарги:
Я категорично не погоджуюся з виданим мені мутом на 180 хвилин за причиною «образа адміністрації» та вимагаю перегляду даного рішення.

У чат-логах та на наданих доказах відсутні будь-які образи, приниження або зневажливі висловлювання на адресу адміністрації. Жодне з моїх повідомлень не підпадає під визначення «образи адміністрації» згідно з правилами сервера. Мут був виданий без об’єктивних підстав, що свідчить про неправильне трактування моїх слів або про зловживання адміністративними повноваженнями.

Окремо наголошую на тому, що після видачі муту адміністратор у голосовому спілкуванні сказав фразу «приємної гри». Ця фраза була сказана вже після покарання, коли я був позбавлений можливості відповісти або прояснити ситуацію, що є відверто провокаційною та некоректною поведінкою з боку адміністратора. Такі дії не відповідають стандартам неупередженого адміністрування.

Також звертаю увагу керівництва сервера: у разі, якщо дана скарга буде розглянута виключно в користь адміністрації без об’єктивного аналізу чат-логів, стане очевидно, в чию саме сторону ГА закриває подібні скарги, незалежно від фактичних доказів. Це напряму підриває довіру гравців до системи розгляду скарг.

Окреме питання: якщо за слова та формулювання, подібні до тих, що були написані мною, тепер видається мут або бан, тоді виникає логічний висновок, що половину активних гравців сервера можна і потрібно карати аналогічним чином, оскільки подібні висловлювання регулярно використовуються у звичайному ігровому процесі та раніше не вважалися порушенням. Прошу надати чітке роз’яснення, чи змінювалася практика покарань, і чому вона була застосована вибірково саме до мене.

Очікую справедливого, неупередженого розгляду, заснованого на фактах, а не на особистому ставленні.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 13.01.2026

Вкладення

• IMG_8001.jpeg
    IMG_8001.jpeg
    677.2 Кб · Перегляди: 46
  • IMG_7999.jpeg
    IMG_7999.jpeg
    390.4 Кб · Перегляди: 45

Ярослав Кримський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
614
Реакції
899
Бали
153
Вітаю!

Ви отримали покарання за Образу адміністрації а саме ваші слова цитую : "Бочок потік" що є недоречним казати в сторону адміністратора будь якого тому ви і отримали покарання за це.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
997
Бали
253
Вітаю!

Покарання було видано вірно.
Ваше спілкування з адміністратором було неповажним, за що ви й отримали покарання у вигляді муту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі