Pandusss18
Отаман
- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 84
- Реакції
- 32
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Ярослав Кримський фіат якийсь там хлопець.
- Особистий нікнейм: Пандус Діксон
- Суть скарги: Цікаво вот, які докази того що я іспользую макрос чи антиафк і так далі, те що я сказав якомуто хлопцю, що іспользую їх(і що саме я мав на увазі кажучи це). Одне діло що я там сказав, чим сообственно вы можете це доказати???? це одне ладно да. Дякую якомуто хлопцю, за те що прирвав мою розмову з Кримським, яки також цікава людина, яка на мої питання, каже ведіть себе адекватніше, вибачаюсь???? я пишу "обо снуй" або "обо снуй чому", як просте питання "чому", він важає це за неадекватну поведінку, мені дуже цікаво, і цікаві відповіді коли я питаю одне мені інше кажуть, ну да ладно. Окей. Я навіть радий що мене сюти "направили". Ну поперше я незгоден з покаранням так як ніяких доказів у них немає, крім того що я там щось сказав.окей. Опять повторюсь що я радий тут оказатся бо тут хочаб можно питання задати, бо адміністратори в грі, або просто на любе питання заборонено і все, або просто тікають і все. Дуже "гарна" підримка адмінстрації, але ладно. Вот питання яке я хотів задати. Чи можно їх викорстовувати і чому вони забороненні, "макроси", хотів щоб "обо снував"(обьяснив) адмін чому, саме вони забороненні. ЩО саме макроси такого роблять що вони як чіти розцінюються. Навожу приклад який мене і цікавив. Вот замість того щоб ломати мишку безкінечними пкємами, (проект ЮКРЕЙН ГТА доречі, мені нову мишку не купе лол, за те що її ломаю постояно спамлючи пкм), я наприклад настраюю в мишці, с ПО за яке я ЗАПЛАТИВ доречі, або в комплекті з мишкою,(або приклади офіційне ПО від виробника мишки, мені в суд подати на bloody? бо мене забанили за їх ПО офіційне, на проекті Юкрейн ГТА?) просто щоб коли я на рибалці жму лкм, мені висвідчуюється жміть пкм(СПАМЬТЕ ПОКА ПКМ Н**УЙ НЕЛОСМАЕТСЯ), замість того щоб ломати і мишку і пальці, я зажимаю легесенько одну кнопку, і мені пкм автоматично поки не заповнится, і так лише коли треба жати пкм, так 3 рази загалом, в і ітоге по часу теж саме, зато я не ломаю ні мишку собі, ні пальці. Чим воно має бути заборонено? Що воно критично змінює в грі? Мені потрібні пояснення, аргументовані, а не те що "ВОНИ ЗАБОРОНЕНІ ПРАВИЛАМИ Н**УЙ і не задавай питань нам", як було с даними адміністратраторами, звісно без загодкового слова н**уй, я сам не знаю що це таке за слово, просто хочется краплинку загадковості мати. І мене цікаве аргументи, саме, на наведений мною приклад.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 01.04.2025р.
Останнє редагування: