Оскаржено Ярослав Кримський фіат хтось там

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кримський фіат якийсь там хлопець.
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Цікаво вот, які докази того що я іспользую макрос чи антиафк і так далі, те що я сказав якомуто хлопцю, що іспользую їх(і що саме я мав на увазі кажучи це). Одне діло що я там сказав, чим сообственно вы можете це доказати???? це одне ладно да. Дякую якомуто хлопцю, за те що прирвав мою розмову з Кримським, яки також цікава людина, яка на мої питання, каже ведіть себе адекватніше, вибачаюсь???? я пишу "обо снуй" або "обо снуй чому", як просте питання "чому", він важає це за неадекватну поведінку, мені дуже цікаво, і цікаві відповіді коли я питаю одне мені інше кажуть, ну да ладно. Окей. Я навіть радий що мене сюти "направили". Ну поперше я незгоден з покаранням так як ніяких доказів у них немає, крім того що я там щось сказав.окей. Опять повторюсь що я радий тут оказатся бо тут хочаб можно питання задати, бо адміністратори в грі, або просто на любе питання заборонено і все, або просто тікають і все. Дуже "гарна" підримка адмінстрації, але ладно. Вот питання яке я хотів задати. Чи можно їх викорстовувати і чому вони забороненні, "макроси", хотів щоб "обо снував"(обьяснив) адмін чому, саме вони забороненні. ЩО саме макроси такого роблять що вони як чіти розцінюються. Навожу приклад який мене і цікавив. Вот замість того щоб ломати мишку безкінечними пкємами, (проект ЮКРЕЙН ГТА доречі, мені нову мишку не купе лол, за те що її ломаю постояно спамлючи пкм), я наприклад настраюю в мишці, с ПО за яке я ЗАПЛАТИВ доречі, або в комплекті з мишкою,(або приклади офіційне ПО від виробника мишки, мені в суд подати на bloody? бо мене забанили за їх ПО офіційне, на проекті Юкрейн ГТА?) просто щоб коли я на рибалці жму лкм, мені висвідчуюється жміть пкм(СПАМЬТЕ ПОКА ПКМ Н**УЙ НЕЛОСМАЕТСЯ), замість того щоб ломати і мишку і пальці, я зажимаю легесенько одну кнопку, і мені пкм автоматично поки не заповнится, і так лише коли треба жати пкм, так 3 рази загалом, в і ітоге по часу теж саме, зато я не ломаю ні мишку собі, ні пальці. Чим воно має бути заборонено? Що воно критично змінює в грі? Мені потрібні пояснення, аргументовані, а не те що "ВОНИ ЗАБОРОНЕНІ ПРАВИЛАМИ Н**УЙ і не задавай питань нам", як було с даними адміністратраторами, звісно без загодкового слова н**уй, я сам не знаю що це таке за слово, просто хочется краплинку загадковості мати. І мене цікаве аргументи, саме, на наведений мною приклад.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 01.04.2025р.

Останнє редагування:

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
Чому слово "обо снуй" цензурится?????????

Хикару Верчетті

Шановний гравець
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
62
Реакції
37
Бали
23
Ну по факту ти ж не тепаєшся куди хоч як чітак чи там ще щось, а просто прописуєш дію яку треба, а то реально бочку з водою набрати 400 шт води і жми по ЛКМ поки мишка не зламається, або так само же з віддаленням для ноута, щоб з телефона зводити-це теж сильне ПО хоча так само, що тут поганого? Те що ти вийдеш здасиш город чи передасиш комусь якщо далеко від ноута, якщо не хочте щоб гравці таке робили, зробіть просто гру на телефоні і тоді можна заходити колм хоч, ладно чіти там де ти тепаєшся і так далі(по типу прав адміністрації),а тут людина хоче зекономити мишку,клавіатуру, щоб потім не купляти за дорого, але вже навіть таке чіти, все що не скачай чіти…

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
Я вибачаюсь, але шо за дічь мені доречі стала висвічувать, коли захожу в лаунчер, вибраючи сервер і настикаю грати вискакує оце??? я закриваю цю фігню і гра запускается але, що це таке???? сьогодні така штука почалась. Ось що пише:
fastmanS2 limit adjuster 4.3 for WIN_X86,
fastman92 limit adjuster is no longer free.
Please buy a license for only $99
Available at h t t p : / / fastman92 . com

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

В наступний раз думайте що кажете, наразі блокування зніму, в наступний раз за подібні жарти буде покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі